2777
2789

چرا از هر ماشین دوتاش؟یکیش نوشته حمایت از خانواده و جوانی جمعیت یعنی چی

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع جویدن غذا گلو و گردنم درد میگیره خسته میشه از چیه

جان؟🙄😳

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
به مادرانی که دوتا بچه داشته باشن فکر کنم ماشین میدن البته نمیدونم دقیق متولد سال چند باشن بچه ها

😑😑حدس میزدم بخدا الان به یکی گفتم

فروش فوقالعادشونم تو پاچمون میکنن مگ میشه تیبا بشه ۱۹۰ تا😐

چرا سایپا زیاد درمیاد ایران خودرو کسی درنیامده دور اطرافم

متولد ۱۹ ابان ۱۴۰۰ به بعد

یعنی چی یعنی بچه دومی رو تو این تاریخ بدنیا آورده باشن؟

بس که سایپا ماشیناش داغونه

اره من خودم با اینکه میدونم اپن شانسش بیشتره شرکت نکردم فقط ایران خودرو