2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید عزیز.بعد هر بیماری سخت بدن شوک متحمله رو به صورت ریزش موی سر،یا هر چیز دیگری نشون میده نگران ریزش نباشید تا چند وقت دیگه درمان میشید مکمل رشد مو با مشورت پزشکتون مصرف کنید.با آب داغ موهاتون نشورید نوع شامپو رو با دقت انتخاب کنید فولیکا خوبه

آره من وحشتناک ریزش مو گرفتم تا ۶ ماه فقط ریزش مو داشتم الان یکماهی میشد که ریزش موم قطع شد الان دوباره کرونا گرفتم میدونم آخرش کچل میشم  

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉 
ببینید عزیز.بعد هر بیماری سخت بدن شوک متحمله رو به صورت ریزش موی سر،یا هر چیز دیگری نشون میده نگران ...

دوماهه بخدا مو تو سرم نمونده ☹

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم