اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هممون از این مشکلات داریم مثلا من خواهر خودم جلو همه بهم تهمت میزنه چرا به حرف یه آدم بیشعور بخوام خودمو بکشم اگر واقعا کاری نکرده باشم چرا باید حرف مردم برات مهم باشه که همه مجازی پر شده که امین فردین باعث فوت شده واقعا باور م نمیشه مردم ایران فوری مقصر اصلی رو ول میکنن میچسبن به فرعی
شده بهانه براش وقتی سینما دنیای کثیفیه خودشون به خودشون رحم نمیکنن هر حرفی هم در بیاد از خود ...
دقیقا. به تظر منم کارهای اشتباه خودش اول و بعد خم اونایی که تو زندگیش بهش نارو زدن مقصرن نه امین فردین خودش تو مصاحبه گفت اگر به عقب برگردم اصلا بازیگر نمیشدم
امین فردین درباره همه بازیگرا حرف میزنه یا ساشا سبحانی چقدر پته بازیگرا رو ریخت رو آب مگه کسی خودکشی کرد . بعد امین فردین مگه حرف شو کیا شنیدن بعد مرگش همه فهمیدن حرف زده درباره خانم فکور والا قبلش کسی خبر نداشت.