2777
2789

سلام 

من باید ۱۰ ام ینی پری روز پریود میشدم 

اما نشدم

نمیدونم چرا

همیشه منظم بود این دفعه نشدم

ان شاالله اگه خدا قسمت کنه

امام حسین طلبیده میخوام ۱۸ ام برم کربلا

میترسم برم اونجا بشم 

نتونم برم داخل

چیکار کنم که جلو بیوفته و زود بشم ؟؟ که زودتر تموم بشه

از دیشب ۳ لیوان زعفرون دم کرده خوردم ولی انگار نه انگار 

راهی هست بنظرتون؟؟؟؟؟

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زعفرون وقاعده اونخوردیگه تابیادبدنت راه بیفته دیرمیشه.تتهراهش قرص بخوری کلانشی

ال دی بخورم کلا نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
اگه میخوایی ۱۸ام بری دگ ال دی بخور:/

ال دی بخورم کلا این ماه رو نمیشم ؟؟؟؟

زعفرون وقاعده اونخوردیگه تابیادبدنت راه بیفته دیرمیشه.تتهراهش قرص بخوری کلانشی

میشه دوباره بگید متوجه نشدم

تا وقتی قطعش نکنی‌نمیشی

اهان 

از کی شروع کنم بخورم؟؟؟

۱۸ ام میرم 

از الان دیگه شاید نخوردی پس فردا شدی

وای استرس گرفتم 

نگوووو

الان شروع کنم بخورم ینی کلا نمیشم ؟.؟

من میگم صبر کنم تا فردا شب اگه شدم که شدم 

نشدم شروع کنم بخورم 

نظرت چیه؟؟

وای استرس گرفتم  نگوووو الان شروع کنم بخورم ینی کلا نمیشم ؟.؟ من میگم صبر کنم تا فردا شب اگه ...

مگه چند روزه پریودت؟

۱۲ام امروز تا ۱۸ ام چیزی نمونده

تازه شاید قرص اثر نکنه اگه فاصله زمانیش کم باشه

بازم تاپیک بزن بپرس

مگه چند روزه پریودت؟ ۱۲ام امروز تا ۱۸ ام چیزی نمونده تازه شاید قرص اثر نکنه اگه فاصله زمانیش کم با ...

۷ روزه 

وای خدایا