2777
2789

من یه ماه پیش گرفتم خوب شدم. الان شوهرم گرفته ماسک میزنه تو خونه ولی خودشو قرنطینه نکرده، گفتم من که تازه گرفتم، از هم فاصله داریم با ماسکه همش، ولی مثلا با ماشین منو برد بیرون و اینا

الان یه کم ته گلوم درد میکنه، خیلی ببخشید خلط دارم، احساس تنگی نفس دارم میگم نکنه دارم دلتا میگیرم این دفه😥😫 هووووفففف

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
میگن اومیکرون انتی بادی نداره بدن ایمن نمیشه در برابرش  ولی شاید شما تلقین میکنی میترسی

ای بابا😥

ترس که خیلی دارم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد دو هفته گرفتم  البته جفتش اومیکرون بود

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بیخیال نترس من۴ بار گرفتم شهریور هم دلتا گرفتم دیگه نمی‌ترسم از کرونا 

واقعا؟ من تا میام کمی اروم بشم دوباره یه علائمی نشون میدم دوباره استرس میگیرم

من هفتع پیش چهار شنبه تماس با کرونایی داشتم اما خودم‌یک ماه قبل گرفته بودم فعلا که علامتی ندادم

ان شاءالله که علائم نشون ندی ولی فکر کنم اگه میخوایتی بگیری تا الآن علائم داشتی

بله من گرفتم دو بار تو ی ماه تا تموم شد بعد دو هفته گرفتم همشم خونم نم چجو میگرفتم 

همش چی ببخشید؟