2777
2789
عنوان

اون تاپیکی که درباره یکی از کاربرا بود که زیاد عکس میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 303 پست
میگم عکس بزاااار😒😒از اون خوشگلا😂 یکم پز زیرپوستی بده 😂😜😉

همه عکسامو دیدین دیگه تکراری شدم😁😁

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودت😤شوخی کرم عزیزم خیلیم خوشگلی بیااینم شوکولات🍭🍬🍬

🤍🦋

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

😑😑 اتفاقا خوشگله☹️☹️

توحرف نزن زشت😤

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭
کاربر معصومه درسته خیلی خوشگلی واقعا🖤🖤 من شیقته اخلاقتم ک شدم 

تو لطف داری عزیزدلم

به خدا دلم نمیاد کسی حتی مجازی ک اصلا نمیدونم کیه چیه کجاست از من ناراحت باشه... 🥺💔

🥴🙄🥺

بیاشوکولات بخورغصه نخور🍬🍬

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭
سلام گل من قربون مهربونیت برم من  مرسی بد نیستم خودت خوبی؟؟؟ سعی میکنم کمتر تاپیک بزنم یا کام ...

فدات شم🥰😍❤

منم نه زیاد خوب نیستم ولی خب میگذره امیدوارم مشکلات حل شه چند وقت پیش داشتم نماز میخوندم سر نماز یادت افتادم برات دعا کردم❤

🥰
اصلا خودم عکس میذارم😎 از همه هم خوشگل ترم😌

آره جان عمم