2777
2789
مکه اونجا جه خبره منم دعوت کنید
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکم بهین جون هیجکس دعوتمون نمیکنه بیا خودمون بریممممممممممم
قشنگترین صدای زندگی تپش قلب توست با شکوهترین روز دنیا تولد توست روزی که دنیا امدی هرگز نمیدانستی زمانی خواهد رسید که ارامش بخش روح و روان کسی هستی که با بودن تو دنیا برایش زیباتر است بها نه ی زندگیم تولدت مبارک
جراغ کجا روشنه
تو لیست دوستامه ولی توکلوپش عضو نیستم چون خصوصی ازش تعبیر خوابمو پرسیدم
نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...
سلام دوستان چرا من نمیتونم تو کلوپم پست بزارم
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین