2777
2789

سلام 

هرکس انسانی را به خاطر گناهی سرزنش کند نمیرد تاخود گرفتار آن گناه شود(حدیث از امام صادق اگراشتباه نکنم)

اومدم بگم همون طور ک هممون میدونین هر حرفی ک از دهنمون خارج میشه یا اینجا تایپ میشه صد در صد پس میگیریم هیچ خوبی و بدی در جهان هستی گم نمیشه چندتا مثال از خانم روانشناس ک گفتن براتون میگم 

اولی :عروس یک خانواده زمان بارداری پادرد میگیره خواهرشوهرش تا ماه آخر بارداری ب این خانم تیکه مینداخته ک تو از اول مشکل داشتی و خونه پدرت مریض بودی اومدی زن داداش من شدی و عروس هم ناراحت هرچقدر توضیح میداده ک بخاطر بارداریه اما قبول نمیکرده سال بعد خواهرشوهر باردار میشه و تیرماه زنگ میزنه با گریه ک از وقتی باردار شدم پادرد گرفتم ک ب شوهرم گفتم بخاری روشن کنه چسبیدم ب بخاری و چندتا لباس پوشیدم ......(دقیقا کارما پس داده)

دومی :خانم دیگه تعریف میکرد بعد از یکسال جاروبرقی خونم خراب شد و خواهر شوهرم بهم گفت مدلش ک پایینه مشخصه ک جاروبرقی تازه نیست ک بهت دادن وگرنه چرا ب این زودی باید خراب بشه ....سال بعد عروسی خواهر شوهر میشه دقیقا۶ماه بعدش جاروبرقیش خراب میشه و خواهرشوهرش بهش عین همین تیکه رو میندازه(اینم ی کارما دیگه )

بازم هست ....

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

مادر خودم پریود بود و کمر درد داشت رفته بودیم مسجد ی دختر خانمی ک مسئول اونجا بودن با نهایت بی احترامی ب مادرم گفت یعنی چی نشستی پاشو پاشو برو اشپزخونه کمک و جلوی آدمای بسیاری مادرم کوچیک شده بود مامانم گفت دلم سوخت خیلی چیزی بهش نگفتم و رفتم کمک 

فرداشبش من کنار همون دختر خانم نشسته بودم (دقیقا همون شب پریود شده بود و شب اولش بود )ی خانمی اومد وروبه همون دختر با تن صدای بلند گفت براچی نشستی اینجا تو که جات اینجا نیست پاشو برو اشپزخانه کمک کن پس کی چایی بده دختر بغض کرد و گف بخدا کمرم درد میکنه گفت بمن ربطی نداره تو مسئولی پاشو برو و اون باحال داغون رفت (خودم اونجا بودم و کارمای دختر رو دبدم)

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اوناییکه اینقدر راحت دلمو شکستن،کارما همون بلا رو سرشون نمیاره،پس کی....

شما خبر نداری ...

شوهر سابقم بهم خیانت کرد و جدا شدیم.. خانم پسر خالم بهم گفت حتما تو زن خوبی نبودی و بهش نرسیدی و.....  چند وقت بعدش فهمیدم پسرخالم با همکارم ریخته رو هم هیچی به خانمش نگفتم . نمیدونم چی شد که رسوا شدند و خلاصه جدا شدن و پسرخالم با همون خانم ازدواج کرد. من خیلی براشون ناراحت شدم چون سه تا بچه داشتند 

شوهر سابقم بهم خیانت کرد و جدا شدیم.. خانم پسر خالم بهم گفت حتما تو زن خوبی نبودی و بهش نرسیدی و.... ...

دل سوزوندن خیلی گناهه...

من خودم اینقدر کارما پس دادممم

بخدا شده اینجا اومدم تاپیک یه نفر رو خوندم و همش تو ذهنم استارتر اون تاپیک رو سرزنش کردم

چن وقت بعدش خودم اون تاپیکو زدم

ولی خیلیا این‌موضوع جدی نمیگیرن

من خیلییی قشنگ‌ تو زندگیم دیدم

یه نمونشم دوران مدرسه بود همکلاسیه دوران راهنماییم چشماش ضعیف بود ولی عینک نمیخرید من خیلی تو ذهنم قضاوتش کردم و به دوست صمیمیم هم گفتم این با این چشماش چرا عینگ نمیخره

رفتم دبیرستان یکسال و نیم رو بدون عینک گذروندم!!

چه کار خوبی کردی که تو رسواشون نکردی

آره خیلی وجدانم راحته.. خب خودم با بچه جدا شده بودم..میدونستم بچه ها این وسط داغون میشند.. خیلی ناراحت شدم.. الان سه تا بچه های آواره اینور اونور.. خیلی سخته خیلی گناه دارن