2777
2789

سلام دوستان 

خواهر من ماه دیگه عروسیشه دارن دنبال خونه میگردن خیلی جاهارو دیدن خیلی گشتن تو همین تایم طبقه بالای ماهم خونش رو برای فروش گذاشت و حالا همسرش گیر داده که طبقه بالای خونه پدرت رو بگیریم اما واقعا شک داریم این همه نزدیکی مشکل ایجاد نمیکنه خصوصا که بابام یه سری اخلاقای خاص داره و و بعید میدونم با دوماد بسازه 

تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو؛ " ماهی‍‍‌ها، حوضشان بی‌آب است " #سهراب_سپهری

قطعا دردسر ساز خواهد بود 

من اصلا زندگی در مجاورت خانواده ها رو صحیح نمیدونم 

چون استقلال رو از فرزندان سلب میکنن 

خواه و ناخواه دخالت در زندگی شخصی فرزند ب وجود میارن

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهله دخالت نیستین 

چه اشکالی داره؟

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

بهتره دورتر باشن مخصوصا سالهای اول چون خودشون خیلی خوب نمیتونن با هم کنار بیان و اخلاقها هنوز با هم‌مچ نشده حالا بخوان زندگی در کنار خانواده رو هم بهش اضافه کنی و ممکنه خانواده ی شوهرش برداشت خوبی از این قضیه نکنن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

اصلا خوب نیست. هم استقلال اونها گرفته میشه، هم مسیولیت پذیر بار نمیان، هم اینکه هر مشکلی داشته باشید سریع دامادتون در جریان قرار میگیره. اصلا به هییییییچ وجه موافق نیستم.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
چطور همچین حرفی میزنه؟؟اکثرا داماد  ها دوست ندارن نزدیک  باشن  بخاطر   دخال ...

برای خودمونم مشکوک بود ولی خب میگه زمان کمه و اونور عید گرون میشه توی این تایم کم خونه های خوب کم میتونیم پیدا کنیم فعلا فقط ازین جا خوشش اومده 

تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو؛ " ماهی‍‍‌ها، حوضشان بی‌آب است " #سهراب_سپهری
اگه اهله دخالت نیستین  چه اشکالی داره؟

نه ما اهل دخالتیم نه اون ولی خواهرم ترجیح میداد دور باشه که مستقل باشند و سو تفاهمات به حداقل برسه و آرامش داشته باشم از طرفی هم نزدیکی رو دوست داریم نه اینکه بدش بیاد بین دو راهی مونده