2777
2789
عنوان

خانوم هایی که همسرتون معلم هست میاین لطفا💐

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 108 پست
اینجوری گ ایشون گفتن نه!!!

آره خودمم تعجب کردم من پدر و مادر و همسرم همه معلمن تا حالا همچین امتیازاتی ندیدم 😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودمم تعجب کردم من پدر و مادر و همسرم همه معلمن تا حالا همچین امتیازاتی ندیدم 😁😁😁

باور میکنی منم عین شمام شک کردم نکنه دارم خانوادم بهم دروغ میگن و مزایا رو دارن و نمیگن 😂😅😭🤦🏻‍♀️

‌               
حرکتتون یکم زشت بود فروشگاه دارن،تخفیف دارن،امتیاز خرید ماشین دارن،برای سفر جا و اتاق دارن،بن ...

فروشگاه سود زیاد میگیره ، تخفیف کجا دارن ؟؟

امتیاز خرید ماشین ندارن . برای یک وام ۱۰۰ میلیونی یک ماه بالا و پایین رفتیم آخر هم ندادن 😐😐

حرکتتون یکم زشت بود فروشگاه دارن،تخفیف دارن،امتیاز خرید ماشین دارن،برای سفر جا و اتاق دارن،بن ...

همجااااا باهاشون طرف قرار داده دستشویی عمومیم میخوای بری نوشته طرف قرارداد با فرهنگیان

حمله نکنین بهم مادر خودمم داره معلم  میشه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

جالبه منی که فرزند دوتا فرهنگیم نه حقوق آنچنانی دیدم نه مزایا

این فامیلاتون کجان خدایی که همتون می گید کلی مزایا دارن ؟! پس چرا ما چیزی نمی بینیم ☺☺☺

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

تروخدا اون فامیلتونو بهم نشون بده ببخشید معذرت می خواااام ایستگاتون کرده یا شاید من درسیاره دیگه درس می دم اینا شامل حالم نمی شه !!!!!

باور میکنی منم عین شمام شک کردم نکنه دارم خانوادم بهم دروغ میگن و مزایا رو دارن و نمیگن 😂😅😭🤦🏻‍♀ ...

فک کنم جا برا سفر، مدرسه رو میگن که یه کلاس میدن بدون تخت و امکانات باید پتو بندازی زیرت بشینی 🤭🤭🤭🤭

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
جالبه منی که فرزند دوتا فرهنگی نه حقوق آنچنانی دیدم نه مزایا این فامیلاتون کجان خدایی که همتون می گ ...

دقیقا 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

منظورتون دادن مدرسه است تو تابستون از نظر جا ومکان سفر😪. معلم نیستم. مزایا برا  خرید ماشین هم ندیدم. دوستانمون معلمن

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰

حقوقشون یکم کمه ولی همه این امکاناتو دارن واقعا من دیدم

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
همجااااا باهاشون طرف قرار داده دستشویی عمومیم میخوای بری نوشته طرف قرارداد با فرهنگیان حمله نکنین ب ...

قراردادهاشون جوریه که در نهایت به نفع خودشونه نه فرهنگیان

هیچکس به ضرر خودش کاری نمی کنه

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab