2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو

304 بازدید | 28 پست

سلام

میخوام تو سایت ایران خودرو ثبت نام کنم و فقط اطلاعاتم رو وارد کنم

هیچ قسمتی برای گواهینامه نذاشته

ولی وقتی میخوام ثبت بزنم، جلوی شماره گواهینامه خالیه

توی قسمت اطلاعات هیچ فیلدی نداره

کسی هست که امروز توی سایت ایران خودرو ثبت نام کرده باشه؟

خب باید کد سریال گواهینامتو وارد کنی

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هیچ قسمتی نذاشته

برا مادرا منظورته؟

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
اونایی که مردم عادی ان میتونن ثبت نام کنن؟ منظورم بچه دومشون امسال به دنیا نیومده باشع؟

من جز مردم عادیم

فکر کنم میتونیم ماشین انتخاب کنیم

من تو قسمت ثبت نام موندم

گواهینامه نمیخوان

آخه میدونی هیچ فیلدی برای گواهینامه نذاشته

ولی وقتی میخوام اطلاعانم رو ثبت کنم

نوشته شماره ی گواهینامه و جلوش خالیه

من فکر کردم شاید این مورد رو جا گذاشتم ولی واقعا نبود