2777
2789
عنوان

شوهرم میگ ببند در طویله رو توروخدا بیایین دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ پولی نمیده ۲۰۰ تومن میده ماهی اونو باید ب صد قسمت تقسیم کنم  

گفتم ازش پول بردار .... یعنی بلند کن

الان نگو نمیشه و فلان.... گفتم باید زبل باشی و جلوش یه زن پخمه خودت و نشون بدی .... دیگه راهت همینه 

هر طور میتونی باید برای خودت پول جور کنی وقتی میگی وضعت اینه و حمایت هم نداری .... زنهای دیگه تونستن تو هم باید زبل باشی و حواس جمع .... ولی بازم میگم جلوش خودت و بزن به پخمه بودن و ...

ن عزیزم 

ببخشید ینفر بود از سایت اومده بود تو گروه تقریبا شبیه شما بود ینی برامون تعریف کرد زندگیشو 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
استاتر چطور شد ک وسط رابطه دیدیش بهش شک کرده بودی؟ 

اره همش میومد درمورد ی زنه تعریف میکرد اره اینجوریه اونجوریع منم حامله بودم خیلی شک کردم چن بار تعقیبش کردم ب نتیجه نرسیدم ولی دفعهی اخر با کمک برادر شوهرم مچشو گرفتم

بقران باورت میشه خودمم نمیدونم انگار فقط نفس میکشم 

😭😭🥺🥺خیلی ناراحتت شدم 

هنوزم میگم تو میتونی

مهریتو بذار اجرا 

طلاق بگیر 

مطمئن باش سلامت روانی نداره بچه را بهش نمیدن 

برو پزشک قانونی تا جای کتکاشو ببینن و صلاحیتشو ساقط میکنن

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
همونطور الکی بهت فحش میده و کتک میزنه چه نامرده 

بقران الکی ب جان مادرم الکی مثلا من داشتم با پسرم بازی میکردن بوسش میکردم پسرمم میخندید برگشته میگه مرض داری اخه چرا بوسش میکنی 

همونطور الکی بهت فحش میده و کتک میزنه چه نامرده 

به خدا من ینفر دیگه را هم تو همین سایت برامون تعریف میکرد شوهرش همینطور بود با این تفاوت که شوهر اون عرق میخورد و مست میکرد دختر بیچاره را میزد 

اونم دلش خون بود از بس کتک خورده بود