2777
2789
عنوان

خدایی کسی هست که دل و دمق واسه خرید داشته باشه تواین گرونی!

| مشاهده متن کامل بحث + 8269 بازدید | 244 پست
نه عزیزم من کرج هستم .
الی جون افرین به تو . من بعضی وقت ها قات میزنم اخه من پارسال هیچی برای خودم نخریدم گفتم واسه چی مگه من بچم که بخوام نو بشم بیخیال بابا .... بعد سال اعصابم بهم ریخت میگم این همه گرونی بد تر شد که بهتر نشد .
پرنسس جان بچه واقعا خرج داره نمیتونی از بچه ات بزنی از خودت میتونی بزنی از شکم خودت از پوشاک خودت اما بچته پاره تنته دلت براش میسوزه که بهش رسیدگی نکنی نتونی واسه پیشرفتش کلاس های مختلف بفرستیش من از هر چی کم بگذارم محاله از کلاس های زبان و خلاقیت و موسیقی و این چیزاش کم بگذارم...
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ولی یک چیز خوب حقوق متغیره من شوهرم کارش ازاده ممکنه یک سال درامد سالیانش باشه 100 تومن ممکنه سال دیگه فرق بکنه بخدااااااا این پولا تو زندگی امروزه هیییچچچچه هرچی هم میدوی تازه میفهمی صفری
منم امشب رفتم بازار و یه چیزایی واسه خودم و شوشو خریدیم اولش سرمون داشت سوت می کشی از گرونی خییییییییلیییییییی وحشتناک شده همه چیز تمام فروشنده ها هم می گن دلار!!!!!!
Lilypie Maternity tickers
خوش به حالشون ما که داریم با یه حقوق کارمندی بیچاره میشیم باور کنید خودمونم موندیم چی کار کنیم با این اوضاع
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دقیقا ازاده جان شوهر من 2 سال پیش که مسکنامد پایین رو ساختموناش یکو نیم میلیارد ضرر داد
شغل ازاد تو این مملکت اصلا اعتباری بهش نیست
هوای پاک حق مسلم ماست می خواهیم زنده بمانیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
چند روز پیشا یک پروژه پیدا کرده بود شوهرم زنگ زد به کارفرماش برگشت گفت فلانی این پروژه نزدیک 3 ملیاره میتونی سرمایه گزاری کنی یارو گفت اره من میتونم تا سه روز دیگه یک ملیاردشو بیارم یعنی من فکم افتاد زمینن
آره دیگه منم درامد شوهرم بد نیست ولی واقعا همه چیز گرون شده
حالا فکر کنین ما دم عیدی عروس هم داریم
اونم درجه 1
دیگه لباس مجلسی و آرایشگاه و کادووووووووووووو و .... رو هم اضافه کنین :(
Lilypie Pregnancy tickers
ما پارسال واسه خونمون پکیج خریدیم 730 (ایران رادیاتور) پریشب رفتیم همونو واسه خونه مامانم بخریم شده بود 1550!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا باورم نمیشد یعنی چند درصد تورم؟؟
Lilypie Maternity tickers
من 100 تومن میگذارم تو کیفم از ترس اینکه برم سوپر مارکت و بیام و نصفش خرج شه از خونه بیرون نمیرم بخدا فقط مایحتاج ضروری مثلا پنیر شیر شکر .... میخرم 50 تومن 60 تومن میشه به قول بچه ها بحث جنس خوب و بد نیست همه چی سر سام اور بالا رفته تازه ما اکثر جنسامونو از عمده فروشی میخریم که قیمت مناسب شه اما هیچ فایده ای نداره که نداره
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
ماهم امروز رفتیم واسه شوشو خرید کنیم
کفش میخواست گفت 175 دلار گرون شده قیمتا بالا رفته

نی نی منم که فروردین میاد رفتم سیسمونی بخرم در عرض یکی دوهفته قیمتا کلیییییییییی بالا رفت
هر چند که گرفتم
بیچاره اونایی که ندارننننننننننننننننننننننننننننن
سامان . مرجان . آران . باران :))))
خدا جونمممم خیلیییییییییییییییییی شکرتتتتتتتت خیلییییییییی :*:*:*
ولی باور کن اونایی هم که در امد بالا دارن همه الان محتاط خرید میکنن البته کسایی که من میشناسم
بازار بدیه ادم از 1 هفته بعدش خبر نداره
هوای پاک حق مسلم ماست می خواهیم زنده بمانیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662