2777
2789
عنوان

داستان زندگی من....

1605 بازدید | 68 پست

من وقتی بدنیا اومدم سطح مالیمون خوب نبود و مادرم بارداری خیلی سختی داشت.یه خواهر بزرگ تر از خودم داشتم که مادرم سر اون چون با خانواده پدرم رابطه خوبی داشت و خانواده پدرم کمکشون میکردن تا ۶ سالگی تو ناز و نعمت بزرگ شده بود و از پا قدم شوم من وقتی اونا فهمیدن ک مامانم حامله است و دختره رابطشونو قط کردن و دیگه کمک مالی از هیچ‌جا نداشتیم.خلاصه به هر سختی بود بدنیا اومدم.تا وقتی که ۱۰سالم شد و پدرم  در شرکت شوهر خالم کار کرد و واقعا شوهر خالم عوامونو داشت و کمک میکرد.بعد اون تازه مغنی زندگی رو فهمیدم.گذشت تا من ۱۳ سالم شد و شدم دوم راهنمایی.یع روز برای خرید یه چیزی به سوپری رفتم و یه پسر رو دیدم که قبلاً همسایمون بود تو خونه قبلی اون موقع زیادم خونمون میومد ولی خب من بچه بودم.بیشتر باهاش بازی می‌کردم تا فکر عشق و عاشقی.اولش نشناختم و بی تفاوت ولی اون شناخت.احوال پرسی گرمی کرد و منم چون سوپری بابامو می‌شناخت و می‌ترسیدم مبادا بهش بگه برای همین سلام خیلی خشکی بهش کردم.فک کنم خودش متوجه دلیل این کارم شد و تا دم در خونه دنبالم اومد.وگفت ک من فهمیدم برای چی سرد احوال پرسی کردی.الان ک کسی نیست راحت باش منم از ترس بابام هیچی نگفتم و تند تر دویدم ولی خب آدرس خونمونو میدوست .رسیدم خونه نفس نفس میزدم چون بار اولم بود ک ی پسر اینحوری حرف میزد باهام.منم بچه مثبت بودم و درسام عالی بود.خلاصه یک هفته گذشته و من کامل اونو فراموش کردم تا یه روز ک داشتم میرفتم مدرسه دیدم یکی داره دنبالم میاد ولی محل ندادم.نزدیک مدرسه بودم ک دیگه صدام کرد و گفت بیا بریم تو این کوچه کارت دارم.منم بی عقل بودم و رفتم.ته کوچه هیچکس نبود خلوت خلوت.و رفتیم ته کوچه و متاسفانه بهم تجاوز شد

هستین بقیه رو بزارم؟یکم طول می‌کشه چون تایپ نکردم

ار بزار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاص تا یک هفته مدرسه نمی‌رفتم ینی میترسیدم که برم.بعد یک هفته تا سه روز با بابام میرفتم و تا وقتی که مطمعن شدم دیگه نیست خودم رفتم.تا دو هفته با خیال راحت میرفتم و خبری ازش نبود.پلی بعد تو هفته دوباره پیداش شد.من اون روز شیفت بعدازظهر بودم و وقتی برمیگشتم هوا تاریک بود.دوباره اومد و منو با تهدید برد کوچه خلوت.تهدید کرد که باید زنم بشی.با. چاقو.من بچه بودم ۱۳ ۱۴ سالم بود