2777
2789
عنوان

خدایی ببینین این معلمم چی میگه

173 بازدید | 15 پست

من رشتم فتوگرافیکه سال اخریم بعد معلمم میشینع میگع اره ازدواج کنید ببدخت میشید بیچاره میشید اینش بع کنار میگم راست میگه برا ازدواج زوده بعد دوبارع میاد میشینع میگع اره دانشگاه نریدا میرید کارگر میشید 😐کسیم ادم حسابتون نمیکنه تو خانواده دانشگاه نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودش چند چنده؟!/:

زنیکه فقط اعصابتو خورد میکنه هی میاد میگ اره من فلان دانش اموزم‌الا امریکاس اون یکی رعیس فلان شرکته :/ همشونم دانشگاه رفتن برادهمینه انگار مام خریم

اسکله ولش کن..ماهم یکیشو داشتیم..کلاس دهم یا یازدهم..فقط میخندیدیم بهش😂یادش بخیر😂

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

به تو چه اخهه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
اسکله ولش کن..ماهم یکیشو داشتیم..کلاس دهم یا یازدهم..فقط میخندیدیم بهش😂یادش بخیر😂

اخه یکی نفهمه انگار رشته من دکتریه تجربی دارم میخونم نرم دانشگاه هیچی نمیشم 😐اسگل تازه برم دانشگاه صدسال از زندگیمون میره بازم میگم خوبه ادم بره بد نیست ولی این داره بولدش میکنه

معلمتون،تنش ها ومشکلات روزمره اش رو میاد به شما می گه وبه شما معطوف می کنه.به هدف خودت فکر کن

دیوونمون کرده خودش محرد مونده دم ب دیقه ام میاد به ما میگه اره شمام ازدواج نکنید برید دانشگاه الا چند سالشع هنوز مجرده😐خوب زن حسابی وقتشم نرسیده تو ازدواج کنی بجا درگیر ازدواج ما بودن؟