2777
2789
عنوان

بچه اولم دو روز مونده ب زایمان فوت شد توو شکمم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 45 پست
کاش اینو نمیگفتی الان ترس به دل ما باردارهایب که واکسن زدیم افتاد 😭

نترس بابا. چرت میگن

همه چیزو ربط میدن به واکسن که مردم بترسن واکسن نزنن. خداروشکر مردم عقلشون میرسه میرن واکسنشونو میزنن. ابن همه ادم واکسن زدن هم بچشون سالم به دنیا اومده هم خودشون سالمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم قوی باشم ولی توو خلوتم همش درد داره سینم....

معلوم که درد دار مگه الکی به قول ما گونی گندم که دفن نکردی ناراحت نباشی بچه ات بود همه وجودت بود تا اخر عمرم این داغ فراموش نمی کنی ولی سعی کن خودت را از پا نندازی سعی کن دخترت را بیشتر از بچه ای که فوت کرد دوست داشته باشی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
چیجوری باید تاپیک خودم رو لینکش رو بگیرم بعد بزارم تو اینجا؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2491968/روش-ارسال-لینک-تاپیک

اینجا نی نی یار توضیح داده بزن رو لینک بخون 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
نترس بابا. چرت میگن همه چیزو ربط میدن به واکسن که مردم بترسن واکسن نزنن. خداروشکر مردم عقلشون میرسه ...

اگه ید بود همه دنیا نمیزدن که

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
وای وقتی دو روز مونده ک بیاد و کلی منتظرش بودی چی!؟؟ هیچد بدتر ار انتظار نیس, من حتی ساک بیمارستانمم ...

عزیزم خدا بهت صبر بده . علتش چی بوده؟

تاپیکاتو خوندم خیلی ترسیدم چون منم دیابت بارداری دارم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
❤ ممنونم مهربون,دلت شاد عزیزم

پس من چی بگم ۴ بچه حامله شدم به آخر نرسیدم یکی ۲۷ هفته دومی ۱۱ هفته سومی ۲۲ هفته و چهارمی ۱۸ هفته،من چی بگم،

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

پس من چی بگم ۴ بچه حامله شدم به آخر نرسیدم یکی ۲۷ هفته دومی ۱۱ هفته سومی ۲۲ هفته و چهارمی ۱۸ هفته،من ...

خدا بهت عوض بده, جگر گوشه هست, چ یک هفته چ 9 ماه, فقط ما مادرا می فهمیم همون که توو دلمون جوونه میزنه میشه همدم مون , بقیه میگن بچه ای  ندیدی چزا میسوزی براش, نمیدونن ک ما دیدیمشون و لمسشونم کردیم!

خدا بهت عوض بده, جگر گوشه هست, چ یک هفته چ 9 ماه, فقط ما مادرا می فهمیم همون که توو دلمون جوونه میزن ...

اره دقیق گفتی،الان دارم گریه می کنم،کسی نمیدونه به من چه گذشت،داشتم دیونه میشدم

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

عزیزم خدا بهت صبر بده . علتش چی بوده؟ تاپیکاتو خوندم خیلی ترسیدم چون منم دیابت بارداری دارم

دیابت بارداری داشتم ولی ن اونقدرا, اما انسولینم میزدم دوز خیلی کم اونم برای محافظه کاری! مال من فقط و فقط خواست خدا بود چون یک ماه قبل این اتفاق خواب همین قضیه رو دیده بودم... من به چشمم دیدی توو خواب وقتی میبردنش بی من...مواظب خودت باش ولی بیشتر از هرچیزی استرس نده به خودت استرس بیشتر از خوراک برا دیابت بده, خدا انشالله چیزی ک سرمن اومد سر هیچ کس نیاره

دیابت بارداری داشتم ولی ن اونقدرا, اما انسولینم میزدم دوز خیلی کم اونم برای محافظه کاری! مال من فقط ...

منم دیابت بارداری داشتم بعد با رژیم غذایی خوب شدم و دیگه دارو نخوردم. خیلی سخته خدا کمک تون کنه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
مرسی عزیزم  حیف ک الان ساعت گذشت و تاپیک قفل شده

ساعت دو یا ۲ و نیم دوباره باز میشه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️