کاش اینو نمیگفتی الان ترس به دل ما باردارهایب که واکسن زدیم افتاد 😭
نترس بابا. چرت میگن
همه چیزو ربط میدن به واکسن که مردم بترسن واکسن نزنن. خداروشکر مردم عقلشون میرسه میرن واکسنشونو میزنن. ابن همه ادم واکسن زدن هم بچشون سالم به دنیا اومده هم خودشون سالمن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلوم که درد دار مگه الکی به قول ما گونی گندم که دفن نکردی ناراحت نباشی بچه ات بود همه وجودت بود تا اخر عمرم این داغ فراموش نمی کنی ولی سعی کن خودت را از پا نندازی سعی کن دخترت را بیشتر از بچه ای که فوت کرد دوست داشته باشی
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
نترس بابا. چرت میگن همه چیزو ربط میدن به واکسن که مردم بترسن واکسن نزنن. خداروشکر مردم عقلشون میرسه ...
اگه ید بود همه دنیا نمیزدن که
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
پس من چی بگم ۴ بچه حامله شدم به آخر نرسیدم یکی ۲۷ هفته دومی ۱۱ هفته سومی ۲۲ هفته و چهارمی ۱۸ هفته،من ...
خدا بهت عوض بده, جگر گوشه هست, چ یک هفته چ 9 ماه, فقط ما مادرا می فهمیم همون که توو دلمون جوونه میزنه میشه همدم مون , بقیه میگن بچه ای ندیدی چزا میسوزی براش, نمیدونن ک ما دیدیمشون و لمسشونم کردیم!
دیابت بارداری داشتم ولی ن اونقدرا, اما انسولینم میزدم دوز خیلی کم اونم برای محافظه کاری! مال من فقط و فقط خواست خدا بود چون یک ماه قبل این اتفاق خواب همین قضیه رو دیده بودم... من به چشمم دیدی توو خواب وقتی میبردنش بی من...مواظب خودت باش ولی بیشتر از هرچیزی استرس نده به خودت استرس بیشتر از خوراک برا دیابت بده, خدا انشالله چیزی ک سرمن اومد سر هیچ کس نیاره
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️