2777
2789

مثلا کسی بیاد دلتونو بشکنه حالتونو خراب کنه....حرفایی بهتون بزنه و نفرین و....خلاصه بگم جوری حالتون بد شه که بعد از مدت ها باز نتونستین ادم سابق بشید...

اما شما تا حالا نه نفرینش کردیم نه جیزی

البته دیگه دوسش ندارید ولی نفرین نکردین و بدشو نخواستید و...

بعد از مدتی ببینید که بلایی داره سرش میاد

مشکلاتی تو زندگیش ایجاد میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دیدم کسی بدی کنه و بد ببینه

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
اصلا به نظرتون ممکنه کسی به کسی بدی کنه تو این دنیا جوابشو ببینه تا حالا دیدید تو اطرافیان یا هر ک ...

خواارشوهرم ب خواهرم گفت شوهرت سیاهه...یه داماد بعد ۸ سال گیرشون اومد سیاهه🤣🤣🤣فقط چون پولداره زن دادن بهش 

اره خیلی

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

آره به من تازه عروس دوماهه که 15 سال سن داشتم میگفت بچه نمیخوای؟ چرا بچه نمیاری؟ که منو تحقیر کنه و الان دختر خودش 3 ساله ازدواج کرده از بچه خبری نیست... ولی من راضی نیستم که بچه دار نشه فقط در حد همون حرفی که زده بود رو میخواستم به خودش بگم که گفتم... 

🥰😍
بله ...کارما...من به چشم دیدم از مشکلات و ناراحتیاشون خوشحال نشدم اما میدونستم بخاطر اینه دل من و شک ...

اره منم دیدم...

یکی دلمو واقعا بد جور شکوند بدجور به درد اورد

الان میبینم چند تا مشکل براش پیش اومده

نمیدونم به خاطر این مپضوعه یا نه ولی من اصلا نفرینش نکردم😪

برام خیلی ارزشمند بود

ولی با وجود این مسکلاتش نه ناراحت شدم نه خوشحال....

بله یه بار یه نفر از نزدیکانم مادرم از طرف مادرم کلی دروغ سرهم کرده بود وبه بقیه گفته بود باعث شد مادرم به مدت3سال بابت کارش عذاب بکشه وهمه از مادرم ناراحت بشن

خلاصه چن سال گذشت این وسط زندگی خودش از هم پاشید شوهرش از خونه بیرونش کرد  هیچکس نه بهش کمک کرد نه خونش راهش دادن اخرسر اومد خونمون مادرم چون ادم دلسوزیه راهش داد یه عالمه حمایتش کرد براش خونه کرایه کردن از وسایل خونه بهش دادن تو اجاره خونه کمکش کردن بعد دوسال که یکم رو پا شد دوباره همونکارو با حرفایی بدتری درمورد مادرم انجام داد اون بار مادرم نفرینش نکرد چون خیلی بهم نزدیکن اما این بار دیگه واقعا دلش شکست میدونم بازم جواب پس میده

یرای مادرمم درس عبرت شد ادم بد هیچوقت ذاتش عوض نمیشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

نه.شوهر خالم یه ادم خیلی کثیفیه حتی بچه هم داره خیانت میکنه با زنای مختلف خالمم میدونه از موقعی که داماد ما شده از مامان‌بزرگ دزدی کرده یکبار سال ۹۰ یعالمه سکه دزدید یکبارم همین امسال ۴۰۰ میلیون طلا دزدید هنوز که هنوزه خوش و خرم داره زندگی میکنه به ریش همه میخنرخ

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻