2777
2789

بچه ها خواهرم توگوشی شوهرش دیده که باغ کرایه کرده واسه دونفر اونم تو تایمی که خواهرم خونه نیست!کارمنده!بعد شب قبلشم خوب شیو کرده و خیلی دم از ایمان میزنه ...ب نظرتون ب روش بیاره ؟؟؟چقدر احتمال خیانته با اینکه میگه تاحالا ازش چیزی ندیده؟

بیاین باهم مهربون باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرکار میره بدبخت کسیم نداره بره دنبالش منم ک بچه کوچیک دارم هیچی

وا چه حرفا ، مگه این چیزیه که بشه راحت ازش گذشت؟

یک بار مرخصی بگیره یا به رئیسش بگه جریان چیه 

یا اگه خودش نمیتونه شوهر شما داماد را تعقیب کنه ....اگه این کار هم نمیتونه بکنه ، اسنپ بگیره و بهش بگه بره دنبال شوهرش و ببینه کجا میره و بعد به خواهرتون بگه

جواب ابلهان خاموشیست
خب چطوری بگه که حاشا نکنه ؟اخلاقاش خاصه طفلی می‌ترسه بگه اونم بگه چرا بی اجازه رفتی سر گوشیم ...

عکس از گوشیش بگیره 

گند کاری کرده بعد عوضی زیرشم بزنه مقصرم خواهرت بشه؟ 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
خب چطوری بگه که حاشا نکنه ؟اخلاقاش خاصه طفلی می‌ترسه بگه اونم بگه چرا بی اجازه رفتی سر گوشیم ...

اصلاااااااا نباید بگه 

به طرف بگی که انکار میکنه و از این به بعد بیشتر پنهان کاری میکنه

جواب ابلهان خاموشیست