2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون کم بدبختی داریم 

دو دقیقه میایم سایت هم همه اینو میذارن 

تا هنین یکساعت پیش نمیدونستید همچین ادمی وجود داره

حالا هی وای بیچاره مرد وای بیجاره جوون بود وای از دیشب دارم گریه میکنم 

خب مرد که مرد به من و شما چه ؟

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
خودمون کم بدبختی داریم  دو دقیقه میایم سایت هم همه اینو میذارن  تا هنین یکساعت پیش نمیدو ...

چرا من داشتم سر شب عکساشو نیگا میکردم میگفتم چه حیف که به جای بازیگری بیشتر تبلیغ میکنه و صورت نازشو ژل زده 😔😔

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
خودمون کم بدبختی داریم  دو دقیقه میایم سایت هم همه اینو میذارن  تا هنین یکساعت پیش نمیدو ...

خوب حالا چرا دعوا داری بیا بزن منو

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خوب حالا چرا دعوا داری بیا بزن منو

نه بابا دعوا ندارم 

از بس همه اه و ناله راه انداختن سر این خبر دیوونم کردن

اکثرشون هم همینایین که مینویسن وای مادرشوهرم کاش بمیره 

وای خواهرشوهرم مرد از لج شوهرم نرفتم مراسمش و و و 

و یهو انسان دوست میشن و غصه مرگ یکیو میخورن 

این رفتارهای ریاکارانه عصبی میکنه ادمو

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...