2777
2789
مطمئنی ؟  همه حرکاتش و صداش اومد تو ذهنم  خدا بیامرزتش خیلی ناراحت شدم

اره مطمئنم متاسفانه..خدا گناهانش رو ببخشه..از هنرمندای پیر تموم شدیم داریم میرسیم به سلبریتیای جوون

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویکی پدیا زده ساعت هشت به علت نامعلومی بردنش بیمارستان و نتونستن نجاتش بدن،فوت شده

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اسی کاش نمگفتی اومدم بخوابم خوابم پرید 

منم بخدا تپش قلب گرفتم همیشه از خبر مرگ کسی خیلی شوکه میشم😥

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
تاپیکمو گزارش بزنید میشه ؟؟😥اونی که راجب پوسته

درخواست گزارش باعث تعلیق  کاربریتون میشه و کسانی که گزارش بزنن و فقط از طریق لینک زیر اقدام کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
از کجا مطمئنی؟؟

خبر رو دیدم باورم نشد اما توی ویکی پدیا تازه اطلاعاتش رو بروز رسانی کردن و مشخص هست که متاسفانه بله تازه چند ساعت قبل فوت شده

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡
خبر رو دیدم باورم نشد اما توی ویکی پدیا تازه اطلاعاتش رو بروز رسانی کردن و مشخص هست که متاسفانه بله ...

ای وای منم الان دیدم

رفتم بخاطر این خبر اخبار داغ نصب کردم سرتیترش فوت ایشونه😕

ای وای منم الان دیدم رفتم بخاطر این خبر اخبار داغ نصب کردم سرتیترش فوت ایشونه😕

🙁

چیه😢😢 خیلی ناراحتم اخه چرا خودکشی کرده

چیزی نگفتم که منم😐😂

عه طفلک تازگیا چقدم تغییر کرده بود 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........