2777
2789
عنوان

اونایی که سقط کردید بیایید لطفا

550 بازدید | 31 پست

من تو شش هفته قلب جنینم ایستاد دو هفته منتظرموندم علائم بیاد هیچی کلی هم گیاهان دارویی تلخ خوردم اما نیومد اخرش رفتم قرص گرفتم و امروز غروب استفاده کردم تا الان6تا استفاده کردم الان یک ساعتی میشه دردم کم شده اما فقط لخته خون دفع کردم نه بافتی نه چیزی که شکلی داشته باشه حالا به نظرتون تمام شده؟4تا قرصم مونده اونا رو مصرف کنم؟

ما ملت حسينيم

دکترت چی گفته؟؟ منم ده تا استفاده کردم آخرشم یه تیکه چسبید به رحم مجبور شدم کورتاژ کنم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلبش تشکیل شده بود وایستاد یا کلا تشکیل نشد؟آخه ۶ هفته کمه.

و چون کوچیکه ممکنه میون اون لخته خونها دفع شده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دکترت چی گفته؟؟ منم ده تا استفاده کردم آخرشم یه تیکه چسبید به رحم مجبور شدم کورتاژ کنم

فت همه رو بذار.سری پیش هم با4تا دفع کردم ولی گفت 6تا دیگه هم بذار

ما ملت حسينيم
چه قرصی؟خب برو دکتر اون بهت میگه چه دارویی و چطوری مصرف کنی 

قرص میزوپروستال دکتر گفت بگیرم مصرف هم گفت کامل ولی به دوستی گفت زیادش باعث سقط ناقص میشه من اونقدر از دکترا ضربه خوردن برای بارداری که حد نداره به همین خاطر داستش میترسم کامل اعتماد کنم به حرفشون.من یه دکتر معروفی به خاطر ناشی گری باعث شد به لولخ رحمم رو از دست بدم

ما ملت حسينيم