2777
2789
عنوان

خوش به حالتون...

256 بازدید | 13 پست

حالم خیلی گرفته از شدت درد هایی که تو بدنم دارم سوال هم که میپرسم هیچ کس حرفی نداره پس فقط منم دارم درد می کشم دردهای بی درمان!

خوش به حالتون قدر سلامتی رو بدونید چقدر از زنده بودن متنفرم که دائما باید درد بکشم یه آدم بی خاصیت انگل که همش به کمک نیاز داره 

آدمی که تنبل نبود و به شدت عزت نفسش نابود شده

مشکلت چیه

انشاالله که زودتر سلامتیتو بدست بیاری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اکثرا یه مشکل جسمی جدی دارن، به خاطر سبک زنگی و آب و هوا، ان شاالله شما هم زودتر خوب بشید عزیزم

آره میدونم ولی دائما باهاش درگیر بودن تو خواب و بیداری واقعا آدمو خسته و ناامید میکنه

درد خواهرم درد تو سرم گردنم پشتم کمرم زانو دست راستم دائما به مدت چندین سال عذاب تو خواب و بیداری م ...

جانم عزیزم😔

خدا کمکت کنه❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا تو از کجا میدونی ما سالمیم؟؟؟؟

لااقل آدما رو میبینم هرچیزی میتونن بردارن دستشون رو تکون بدن واقعا دارم روانی میشم دست راست میبینم میدونی همین چند خط رو با چه عذابی تایپ کردم! 

آره میدونم ولی دائما باهاش درگیر بودن تو خواب و بیداری واقعا آدمو خسته و ناامید میکنه

ببین من خودم چند تا مشکل جسمی جدی دارم، جدیدا میرم پیش خانم دکتر پور حسینی تخصصشون طب سنتیه، دارم تغذیه و سبک زندگیم رو عوض میکنم، خیلی سخته رعایت کردنش ولی می ارزه منم مثل شما همیشه درد دارم دیسک کمر و گردن وشش ماهه که سرگیجه هم اضافه شده

اگه میتونی یه پزشک حاذق که تخصص سنتی داشته باشه برو ان شاالله خوب میشی 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
ببین من خودم چند تا مشکل جسمی جدی دارم، جدیدا میرم پیش خانم دکتر پور حسینی تخصصشون طب سنتیه، دارم تغ ...

دوست عزیز ممنونم 

میدونید این مشکلات رو ده دوازده ساله دارم هر نوع تخصص از هر نوعی تو چندین شهر و حتی تهران رفتم حتی مدتی تحت نظر ب سنتی خیلی سال پیش اسمش یادم رفته ولی خیلی مشهور بود خیلیا قبولش داشتن بودم ولی راه به روز بدتر هم شدم از لحاظ تغذیه هم همیشه رعایت میکردم متخصص هم رفتم هر نوع درمانی که حتی تو بین مردم رواجهمثل مصرف روغن الاغ و سیاه دانه و شیره شیرین بیان و....دیگه واقعا دارم ناامید میشم  من آدم تنبلی نبودم برام خیلی سخته بی دست و پا باشم کمک بخوام سر هر چیزی دارم هم عذاب جسمی می کشم هم روحی