2777
2789
عنوان

هک اینستاگرام

167 بازدید | 15 پست

سلام من دیروز از پیجم بیرون اومدم بعد امروز که واردش شدم این متن برام اومد بعد از طریق ایمیل رمزم عوض کردم واردش شدم ولی بعد دودقیقه باز این متن اومد، حالا تایید دو مرحله ای هم دارم. 

البته این عکسی گذاشتم رو تز گوگل برداشتم، یادم رفت از برا خودم اسکرین بگیرم. 

یعنی هک شدم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیسبیل شدی حالا ممکنه از طرف اینستاگرام باشه یا از طرف هکری باشه اتفاقی که برای پیج کاری 40کام افتا ...

منم ی پیج داشتم دیسیبل شد ولی با لپ تاپ میرفتم پیجم میومد با گوشی نه الان با گوشی هم درست شده

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
ن اصلا نه فالوور دارم نه فالویینگ  پیج اصلی خودم نیست

از طرف خوده اینستاگرامه مثلا اگه زیاد لایک کنید یا کامنت بزارید اینستا فکر میکنه ربات هستید 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
منم ی پیج داشتم دیسیبل شد ولی با لپ تاپ میرفتم پیجم میومد با گوشی نه الان با گوشی هم درست شده

نه دیسبیل همیشگی شده

حتی پشتیبان امنیت پیجم هم نتونست برش گردونه 

حیف اون ۲ میلیونی که برای امنیت پیج داده بودم همش کشک بود

بگذریم که ۳۰ میلیون برای تبلیغات و رشدش هزینه کرده بودم💔

دیسبیل شدی حالا ممکنه از طرف اینستاگرام باشه یا از طرف هکری باشه اتفاقی که برای پیج کاری 40کام افتا ...

یه سوال اگ پیج رو هک کنه به عکسای گالری هم دسترسی پیدا میکنه؟ 🤔

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.
یه سوال اگ پیج رو هک کنه به عکسای گالری هم دسترسی پیدا میکنه؟ 🤔

نه اصلا

البته هک هم برای هر پیجی اتفاق نمی افته معمولا پیج های فالوور بالایی که فعالیت خاصی دارن

مثلا بیشتر بین کسب و کار ها و بلاگرها میوفته یه عده رقیب از حسادت میان پول میدن که پیج طرفو بترکونن