2777
2789
عنوان

دوز مصرف قطره دایمتیکون؟؟؟

35904 بازدید | 12 پست

سلام خانوم ها نوزاد ۲۵ روزم خیلی بیقراری میکنه و دلپیچه داره.

قطره دایمتیکون رو هم بیمارستان بهم داده بود هم از داروخونه برای نفخ گرفتم.

دوز مصرف رو داروخونه هر ۸ ساعت ۶ قطره گفته حالا نمیدونم تا کی باید با این دوز بهش بدم؟

شنیدم تا ۵ روز بیشتر نباید داد.

ولی خب نفخش زیاده بخوام ادامه بدم باید کمتر بدم؟

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

تا دو ماهگی میتونی بدی من تا دوماهگی دادم بعد دوماهگی دکتر گفت این ضعیفه گریپ میکسچر داد دکتر به من گفته بود هر چهار ساعت اگر دل درد داشت بده بهش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا دو ماهگی میتونی بدی من تا دوماهگی دادم بعد دوماهگی دکتر گفت این ضعیفه گریپ میکسچر داد دکتر به من ...

کل دوماه رو هر چهار ساعت؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی خب اگر دل درد داشت من شبا هر چهار ساعت میدادم روزا لازم نمیشد البته هرچی بزرگ بشه باید میزان بیشتری بدی بین ۵ تا ۱۵ قطره هی زیاد میشه البته دایمیتیکون به نظرم زیاد قوی نیست دایمیتیکون عرق نعناست ولی گریپ میکسچر قوی تر و بهتره اون آب و نباته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

تا سه ماه و نیم هم که کولیک خوب میشه کامل دیگه قطره لازم نیست بدی راستی اگر رفلاکس داره دایمیتیکون نده و یا با دکتر مشورت کن چون برای رفلاکس بده 

تا دو ماهگی میتونی بدی من تا دوماهگی دادم بعد دوماهگی دکتر گفت این ضعیفه گریپ میکسچر داد دکتر به من ...

یعنی میتونم الان ک بهتر شده قطع کنم بعد هر روزی ک دیدم دلش درد داره هر هشت ساعت بدم؟

شما چند قطره میدادی؟

من الان دارم به بچم  کلیکز میدم هر 4 ساعت 5 قطره دکتر گفت تا 3 ماهگی خیلی بیقراری ونفخ داره افت ...

پسر من سه ماه و نیم خوب شد کامل 

اگر شیر خودت رو میخوره نفاخ و پر ادویه و تند نخور بهتر میشه خیلی

یعنی میتونم الان ک بهتر شده قطع کنم بعد هر روزی ک دیدم دلش درد داره هر هشت ساعت بدم؟ شما چند قطره م ...

هروقت دل درد و بی قراری داشت بده بهش هر وقت نداست لازم نیست اينجوری به من گفت دکتر 

من بین ۵ تا ۱۵ قطره میدادم دوماهگی ۱۵ قطره میدادم

پسر من سه ماه و نیم خوب شد کامل  اگر شیر خودت رو میخوره نفاخ و پر ادویه و تند نخور بهتر میشه خ ...

اصلا نفاخ نمی‌خورم بخدا   دیروز دوباره بردمش بزرگ ترین متخصص اصفال شهرمون    براش شیرشو عوض کرد   وقطره پدی لاکت داد  

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

سلام خوبی عزیزم من تاپیک دوسال پیشتو خوندم که کورتاژ کردی ولی دوهفته تمام داشتی و هنوز خونریزیت قط نشده بود میشه بگی آخرش چیشد منم دقیقا عین توام تو ۱۷ هفته کورتاژشدم و ۲هفتم تموم شده هنوز خونریزی دارم اگه جواب بدی خیلی کار خوبی درحقم کردی نگرانم