2777
2789
عنوان

درمان غیر دارویی تنبلی تخمدان

90 بازدید | 2 پست

سلام خانما  ،یک کانال عضوم به اسم فاما،مطالب خوبی میذاره،کلا درباره بهداشت جنسی خانم هاست.

امروز هم دیدم این مطلب رو گذاشته،گفتم به شما هم معرفی کنم اگر دوست داشتین عضو بشین و از مطالبش استفاده کنین.  

توجه:من میزان صحت مطالب رو نمیدونم و صرفا مخاطب این کانالم.

قسمت نظرات رو ببینین:

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

رسیدیم به قسمت اصلی و دوست داشتنی تخمدان تنبل یعنی درماااااان اون هم به سبک غیردارویی😁😍🍃

چه کاری میتونیم انجام بدیم که بدنمون حالش بهترشه،دفع سموم بیشتر بشه و  هورمون ها

متعادل تر شن و بتونیم یه کمکی به خودمون بکنیم؟

قطعا اولین درمانی که همه ی متخصصین توصیه میکنن تغییر لایف استایله💪

بخوام خیلی مرام بزارم و درمان اصلی رو بهتون بگم ورزشه😁😍وااااااقعا عجیب غریب مفیده در این درمان👌

مطالعات زیادی تاثیر ورزش رو در درمانش تایید کرده 💪

ورزش های هوازی به بالانس هورمون ها کمک میکنه در نتیجه خیلی موثره😍

به همه تون توصیه شدید میکنم چه pco هستید چه نیستید😁 ورزش های هوازی رو به عنوان یک سبک زندگی جدی بگیریدش💪 حال و هوای زندگیتون رو هم عوض میکنن😉💙

دومین کار که اونم خییییلی مهمه😍👇

کاهش وزنه👌🍃😉

شاید باورتون نشه اما شما اگر حدودا ۵درصد از وزنتون رو کم کنید میتونید به تخمک گذاری و در نتیجه منظم شدن قاعدگی هاتون کمک خیلی موثری بکنید💙

{یعنی یه خانم ۹۰ کیلویی ۵ کیلو کم کنه تاثیرش رو میبینه😲😲😲}

یک تغذیه ی درست حسابی با هدف تقویت بدن و سیستم تولیدمثلی خانم💙

افزایش کیفیت خون!!!! و در نتیجه خونرسانی بهتر تخمدان 😉❤

خیلی از خانم هایpco تعداد قاعدگی های کم یا خونریزی کمی دارند و ما میخوایم با زور انواع قرص و دارو بدن رو اجبار کنیم تا خون دفع کنه و خوشحال باشیم که عه پریود شد!

به این فکر نمیکنیم که شاید بدن کم خونه که ترجیح میده این خون رو برای قسمت های اصلی تر نگه داره(این یه نگاه جامع تر به مشکلات و بیماری هاست😉)

سبک زندگی یک پروسه ی حدودا 6 ماهه ست تا تغییراتشو ببینی سعی کن بخش خیلی زیادی از تغذیه ت خوراکی های زیر باشه:

انگور ، خرما ، شیره انگور ، شربت عسل

فسنجان به شکل نصفی بادام نصفی گردو

انجیر ، زیتون ، موز ، سیب ، کشمش

در هفته سه بار سوپ گندم بخورید💙

روزانه 7 تا 14 عدد بادام را به صورت آدامس جویدن بخورید🍃

خوردن لبو در زمستان

(چغندر قرمز یا زرد)و اما بریم سراغ یک سری نکته های مهم که همه شون جزء سبک زندگی صحیح محسوب میشه❤

بچه ها دقت کنید خیلی ها از رعایت تک تک این نکات نتیجه دیدن پس اگه دنبال نتیجه اید لطفا هممممه شو انجام بدید💙👇

روغن زیتون یا کنجد روی کل شکم راست گرد مثل عقربه های ساعت و کمر و زیرشکم شب ها😉

کاهش شستشوی واژینال و ترک حمام و رابطه ی جنسی در قاعدگی👌❤

بستن کمربند گرم مثلا شال های بافت خصوصا در فصول سرد شب تا صبح❤

(سعی کن هرروز این قاعده رو رعایت کنی )

الیاف لباس زیر نخ طبیعی باشه و از نشستن روی سنگ و چمن و مکان های سرد دوری کن حتی سعی کنید در خونه روی سرامیک با دمپایی راه برید😉

ترک دستمال توالت(چند دستمال نخی داشته باشید و خارج فضای دستشویی نگه دارید.)

یه مدت برای موزدایی به جای روش های نوین از پودرهای موبر و نوره استفاده کن تا دفع سموم این ناحیه خیلی بهتر اتفاق بیفته امتحانش که ضرر نداره💙🍃

شما طی سه چهارماه که این کاررو انجام بدید حتی شاید قاعدگی هم اتفاق نیفته !!

اما د  این مدت کم کم بدنتون رو تقویت کردید و به خون سازی و دفع سموم از بدنتون کمک کردید 😍

چون میدونم که میپرسید👇😁

درمان هایی مثل عرق رازیانه بدون این تغییر سبک زندگی واقعا درمان اصلی نیست!

من توصیه میکنم چندین ماه به بدنتون استراحت بدید و خوب مراقبش باشید و بعد از اون با استفاده از قرص های هورمونی یا شربت های خاص قاعدگی رو به جریان بندازید😉

@famma_ir

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

اینم آدرس هاش:

این کانال برای افزایش اگاهی شما در زمینه ی زنان و مسائل جنسی است😍🌱

خرید دوره ها
دختران مجرد
عقدآگاه
اتاق خواب آگاه
اقدام به بارداری
از طریق سایت:
famma.ir
 بازخورد های دوره فاما:
@famma_ir2
آدرس پیج اینستاگرام:
famma.ir
ادمین:
@reyhan_tabesh

من توی ایتا عضوم،اگه ندارین از آدرس های دیگه اش میتونین پیگیری کنین🌼
🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.