بسم الله یکاره زنگ زدی پلیس خوب صبر میکردی ببینی قضیه چیه بعد
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خود پلیس متوجه میشه اگرم اشتباه کرده باشید کاری نداره باهاتون
مشتی هستی ملوان کشتی هستییوزر مرد هستم اگر بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنیدتو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪 تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی منتو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میزali_hunter دیروز
مگه همسایه شما می دونستند شما شکایت کردید و چی گفتید به پلیس؟
پلیس حرفی نمیزنه خیالتون راحت بگه کی گفته یا کدوم همسایه
مشتی هستی ملوان کشتی هستییوزر مرد هستم اگر بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنیدتو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪 تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی منتو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میزali_hunter دیروز
اره میدونن شکایت کردم چون به مدیر ساختمان گفتم بهشوت اطلاع بدن
نه شکایت نمی کنند خیالتون راحت شاید باهاتون یکم بد بشن که امادگیشو داشته باشید
ولی شکایتشون سرانجام نداره خیالتون راحت