2777
2789
عنوان

لاغری توی 20 روز میشه؟

537 بازدید | 13 پست

قبلا هم گفته بودم که بخاطر قرصی چاق شدم ولش کردم بعد رفتم دکتر دکتر گفت که نمیشه کاری کرد فقط ورزش کن:/  بخاطر اینکه من خیلی لاغر بودم گفتم یه قرصی بدید که بتونم با خوردن وزن اضافه کنم وو اینا اما اینجوری بپد که تو یه هفته به طور غیر معمول وزنم بالا رفت اونجا خیلی اندامم قشنگ شد  گفتم وای چقدر قشنگه و اینا یعد دو هفته بعدش دوباره وزن اضافه کردم که به خودم اومدم دیدم گند زدم به اندامم هرکاری میکنم کم نمیشد دوباره رفتم پیش یکی دیگه چون اون رفته بود به قرص داد گف تو این مدت که میخوری ورزش نکن وقتی تموم شد یکن ۵ روژ پیش تموم شد و خداروشکر متوجه شدم وزن زیاد نمیکنم و با غذا خوردنم بالا پایین میره دیروز رفتم وزن کردم خودمو که فهمیدم ۵ کیلو اضاف دارم حالا توقه ندارم یه شبه تو 20 روز پنج کیلو کن کنم حداقل یه 3 کیلو تا عید چون وزنم یکم شد و الان نرمالع ها اما خب شکم و پهلو دارم برا همین میخوام اب کنمش بنظرتون حلقه خوبه؟ مال مامانم ولی خب 😂 رژیمی چیزی در نظر دارید بکید مذسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج و نان خیلی کم بخور شامم سالاد بخور

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!