2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین😓

138 بازدید | 3 پست

من یه مدتیه کم حوصله شدم درس نمیخونم.نظرتون چیه الان بیایم هر قدر میخوایم تا آخر شب بخونیم رو بنویسیم .آخر شب همون پیام خودتون ریپلای کنین بنویسین انجامش دادین یا نه😃

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

مثلا خودم ۴ساعت میخونم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی موقعها اونجوری میشدم.به این فکر کن که قراره فقط یه بار تو عمرت این اتفاق بیفته که کنکور بدی ...

ممنونم از راهنماییت🌹راستش این قدر تنبلی کردم که دیگه به وعده ها و قول های خودم هم اطمینان ندارم.یه جورایی استرس گرفتم😥