من یه مدتیه کم حوصله شدم درس نمیخونم.نظرتون چیه الان بیایم هر قدر میخوایم تا آخر شب بخونیم رو بنویسیم .آخر شب همون پیام خودتون ریپلای کنین بنویسین انجامش دادین یا نه😃
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
منم بعضی موقعها اونجوری میشدم.به این فکر کن که قراره فقط یه بار تو عمرت این اتفاق بیفته که کنکور بدی.کلیپ های انگیزشی ببین.از فردا صبح زود پاشو یه چیزی بخور با انرژی مثبت درستو بخون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بعضی موقعها اونجوری میشدم.به این فکر کن که قراره فقط یه بار تو عمرت این اتفاق بیفته که کنکور بدی ...
ممنونم از راهنماییت🌹راستش این قدر تنبلی کردم که دیگه به وعده ها و قول های خودم هم اطمینان ندارم.یه جورایی استرس گرفتم😥