2777
2789
عنوان

چرا ما هرچی ایرانخودرو ثبت نام میکنیم اسم مون در نمیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 60 پست
خوندم خبرشو اگه نگهشون داشته بودم میشد..

ععزیزم ان شاءالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم پول نداریم ته دلم میگم اگه برنده شدیم چطوری پول شو جور کنیم 😂😂 نمیدونم به شغل ربط داره یا ...

ن بابا ربطی به کارمنددی و ازاد نداره..دورم دیدم ازاد بودن دراومده دفهاول

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
ما یه ماشین خارجی داشتیم  فکر کنم تو چهار سال نزدیک ۳۰ تومن یا بیشتر خرجش کردیم بالخره امسال ا ...

خوشبحالتون

مبارک باشه

شوهرم کلی زحمت کشید تا تونست با پولش ماشین بخره. خدا لعنتشون کنه آشغال خالی بود. همه قطعاتشو عوض کردیم. میخواس ایپورتیج بخره نمیدونم ۱۸۰یا ۲۰۰و خورده ای سال ۹۷. بیمارستان پولشو سال بعد دادن دست خر میشد باهاش خرید

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
والا بنظرم نظامی ها تو هوا میبرن

ن بابا هیییچ ربطی نداره..داداشمم نطامیه دوساله اونم مثه ما ارزو‌به دل مونده اسمش دربیاد

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
ععزیزم ان شاءالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت 

زنده باشین☘

توکل ب خدا

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
والا بنظرم نظامی ها تو هوا میبرن

نه به این نیست.دایی منم سرهنگه اونم چند بار ثبتنام گرده

ولی برنده نشده 

شاید به شانسه نمیدونم😕

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
چ جوری بعضی ها رو میگین همش اسمشون درمیاد؟مگه نباید ماشین نداشته باشی؟ برنده ک شدن بازم میگیرن؟

خرید و فروش میکنن

پسرعموهای من ماشینشونو به اسم زناشون کردن بعد ثبتنام میکنن برنده میشن میفروشن دوباره ثبتنام میکنن

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
عزیزم باور کردی حرفشون رو؟

اره چرا که نه الان مجبورن 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.