2777
2789

سلام دوستان 

من تولد نامزدمه چند روز دیگه 

بچها ما تو ماشین همو میبینیم یعنی باید تو ماشین همو ببینیم 

چون شهرمون کوچیکه و مخالف نامزدی قبل عقد هستن ولی ما نامزد کردیم 

حالا بنظرتون چیکار کنم چطور سوپرایزش کنم 

و اینکه کادووو اصل کاری در حد چهارصد پونصد چی خوبه بگیرمم😶❤️راهنمایی کنین بخدا ثواب داره

پیشاپیش مرسی از همه اون مهربونای که بدون قضاوت کمک میکنن

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️
یه کیک کوچیک دو نفره سفارش بده شمع بزار وقتی سوار شدی بگو تولدت مبارک😁من کلا مینیمال فکر میکنم

کادو چیکار کنم، 😶

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستای منم شرایطش همینه.رلسو فقط تو ماشین میبینه.ی کیک خیلی کوچولو و خوشگل بخر.حتی از این کاپ کیکای فانتزی هم میتونی بگیری.روشم ی شمع بزار.اینجوری هزینه کیکت خیلی کم میشه.واسه کادو هم با چهارصد پونصد میتونی ی چیز خوب بگیری.

مثلا هودی،شلوار،تی شرت،کتونی،کنارشونم داخل جعبه چن تا چیز کوچولو بزار.مثل عطر،دستبند و....

یکی از دوستای منم شرایطش همینه.رلسو فقط تو ماشین میبینه.ی کیک خیلی کوچولو و خوشگل بخر.حتی از این کاپ ...

کاش دوستتو با من آشنا میکردی 😂

یکی از دوستای منم شرایطش همینه.رلسو فقط تو ماشین میبینه.ی کیک خیلی کوچولو و خوشگل بخر.حتی از این کاپ ...

بنظرت کیک بگیرم و ی دستگل خوب نیس؟

ب نظر من کمه و با اون پولی ک تو در نظر گرفتی ک چیزای بیشتری میتونی بخری.البته اگه اونم انقد واست وقت ...

خودم احساس میکنم ی دستگل بگیرم بهتره چون ولنتاین و ر روز مرد که نبود اینجا پادگان بود و نشد همو ببینیم و هدیه بدیم ولی بازم من که میتونستم هدیه رو براش پست کردم ولی اون نمیتونست بیاد بیرون 

الانم اول تولد اونه ینی فروردین تولد اونه اردیبهشت تولد منه نمیدونم میخاد چیکار کنه🙄واسه تولدش و تولدم هست

خودم میگم ی کیک و ی دستگل بگیرم ببرم سوپرایزش کنم بد میشه ینی؟ نمیدونم آخه موندم 

خودم احساس میکنم ی دستگل بگیرم بهتره چون ولنتاین و ر روز مرد که نبود اینجا پادگان بود و نشد همو ببین ...

من جات بودم ی چیزی ک بتونه استفاده کنه و کاربردی باشه واسش میگرفتم چون شوهر من اینجوری خوشحال تر میشه.و اینکه حس میکنم گل رو ما زنا لیشتر بهش علاقه داریم.ی شاخه گل کافیه بجای دسته گل.