2777
2789
عنوان

وای صبح شد لعنتی چرا خوابم نمیبره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست

من خودم این مشکلو دارم دیگه عادت کردم بهش 

بخاطر درس یا ... یعنی درست کردم واسم عادیه درست کردن خوابم

دلیلش خیلی سادست 

تو در روز به یه مدت زمان خوابی نیاز داری یا 8 ساعت یا 6 ساعت که به خودت بستگی داره 

حالا تا صبح بیداری نمیخوابی 

وقتیم میخوابی تا لنگ ظهر خوابی 

نتیجه شب همین اشو همین کاسه 

یعنی اوضاع دوباره تکرار میش

کافیه سعی کنی خودتو مجبور کنی 

بعد 12 ظهر به هیچ عنوان نخوابی 

مثلا الان یا 6 صبح که خوابیدی قبل دوازده بیدار شو بزورم شده 

بعد کل روز رو تحمل کن شب راحت میخوابی زودم بیداری 

شاید این دوشب طول بکشه عادت کنی باید 

خودت رو مقید به ساعت خواب مشخص کنی 

من اگه کسی مزاحمم نشه 10.30. شب میخوابم 

ساعت 5صبح سعی میکنم بیدارشم بعدشم نمیخوابم 

وسط روزم حس خستگی کردم نیم الی سه یه ساعت یع خواب کوچیک میزنم سرحال بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم این مشکلو دارم دیگه عادت کردم بهش  بخاطر درس یا ... یعنی درست کردم واسم عادیه درست کرد ...

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی😍😍آره منم همیشه اینو تجربه کردم. هزار بار امتحان کردم اما هیچوقت به صورت طولانی خوابم منظم نشده😑من مشکلم اینه که وقتی طی روز میخوابم بعدش عذاب وجدان میگیرم. همش فکرمیکنم وقتم تلف شده😐یعنی هیچوقت سر این خوابم آرامش نداشتم😑

اها مرسی  اخه میگن فشار خون بعد با دستگاه مشخص میشه ؟؟ فک کردم باید ازمایش داد برا فهمیدنش

سلام دستگاه بهت وصل میکنن ۲۴ ساعت دستگاه فشار طی اون یک روز هرنیم ساعت تا۱ساعت فشارت ومیگیره وثبت میکنه ازاون معلوم میشه که فشار داری یانه

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
سلام دستگاه بهت وصل میکنن ۲۴ ساعت دستگاه فشار طی اون یک روز هرنیم ساعت تا۱ساعت فشارت ومیگیره وثبت می ...

سلام خب رنج نرمالش چنده؟

باید چیکار کرد فشار کلا نرمال باشه نه بالا نه پایین 

سلام خب رنج نرمالش چنده؟ باید چیکار کرد فشار کلا نرمال باشه نه بالا نه پایین 

رنج نرمالش ۱۲هست فشارخون بالا معمولا خطرناک که یابخاطر استرس یا ارثی فقط استرس نداشته باش وجنگ اعصاب من بدبخت ۲۸سالمه فشارخون مزمن دارم ارثیه حتی بچم و۳۳هفته بخاطر فشارخون بالا به دنیا اومددوست عزیزخیلی مراقب باش گوشت قرمز هم نباید زیاد مصرف کنی

شما فشار خون داری ؟ چیکارا میکنی نرمال باشه فشارت کلا 

آره قرص میخورم وسعی میکنم استرس نداشته باشم روزهایی که اعصابم میریزه بهم وحرص وجوش میخورم خون دماغ میشم خدانصیب کس نکنه گاهی واقعا کور میشم چندثایه چشم چیزی نمی بینه 

دوست عزیزفقط وفقط وفقط آرامش به دور از استرس وتنش باش اگه خدای نکرده فشارتون بالاباش باقرص باید کنترل کنی البته یه سری چیزهای طب سنتی هم هست 

آره قرص میخورم وسعی میکنم استرس نداشته باشم روزهایی که اعصابم میریزه بهم وحرص وجوش میخورم خون دماغ م ...

میخواستم اطلاعات راجبش داشته باشم 

ممنون بابت راهنماییت عزیزم 

ان شاء الله خدا نعمت سلامتی رو از هیچ کسی نگیره 🙏🏻🤲🏻

الهی آمین💚

🌸اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم🌸

برا امضات❤️