2777
2789
عنوان

تست بارداری دادم

175 بازدید | 33 پست

۱۱روز از زمام پریودم گذشته ،دیروز تست دادم منفی بود ولی درد زیر شکمم مث درد لانه گزینی (اگ درست گفته باشم) هست ن مث پریود ،خودمو بستم ب زعفرون پریود نمیشم ....۲ هفتس فقط کمرم درد میکنه پریود نمیشم ،همچین تجربه ای داشتید؟

لانه گزینی درد نداره گلم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اصلا زغفرون نخور بچه بازی نیست گلم... دختر عموی من اوایل ازدواجش  تا یکم پریود عقب می افتاد زرتی لیوان زغفرون و آب جوش دستش بود الان 6 ساله بچه می خواد نمیشه تخمدوناش تنبلی رفته و هزار تا مشکل

آخه دکترم گف احتمال داره زیر شکمت درد کم داشته باشی ،و اینک تا لانه گزینی تموم نشه معلوم نمیشه باردا ...

والا نمیدونم منکه نداشتم تو هیچکدوم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
بابا یه آزمایش بتا بده خودت خلاص کن اگه هستی مراقبت کن اگه هم زبونم لال نیستی آمپول بزن تا پری بیاد& ...

آزمایش خون دادم بهم گفت احتمال داره منفی کاذب باشه😶سطح هورمونم ۲ بود 

اگ باردار شم بدبخت میشم ،من نامزدم تازه

ببخشید میپرسم نامزد یعنی محرم هستید؟صیغه محرمیت یا عقد؟

ای وایباز تو وضعت بهتره منه.. من رو بگو یه پسر 5 ماهه دارم امروز حالت تهوع شدید داشتم یه بارم بالا آ ...

واااای مبارکه گلم

بابا یه آزمایش بتا بده خودت خلاص کن اگه هستی مراقبت کن اگه هم زبونم لال نیستی آمپول بزن تا پری بیاد& ...

آمپول چی بزنم؟؟؟میگن اگ سقط کنم احتمالا چند سال دیگ ب مشکل برمیخورم؟

ای وایباز تو وضعت بهتره منه.. من رو بگو یه پسر 5 ماهه دارم امروز حالت تهوع شدید داشتم یه بارم بالا آ ...

من بالا اوردم بعد فهمیدم باردارم