2777
2789
عنوان

با پسر۵ماهم عید میتونم برم مسافرت؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره برو چرا که نه 

یادت باشه که بچه جزو زندگیه 

تموم نمیشه یهو 

فقط هر مرحله شرایط خاص خودشو داره 

همیشه برنامه زندگی و تفریح و داشته باش 

اینجوری هم خودتون و‌هم بچه عادت میکنین

سخت نگیر فقط خوب برنامه ریزی کن 

وگرنه به خودت میای میبینی چند سال گذشته و هیچ جا نرفتی 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
چراتوعیدسخته؟ چون منم موندم برم یانه!

براي اينكه همه جا شلوغه امكانات كمتر در دسترسه تو ترافيك هاي سنگين گير ميكنيم تازه جا كه گير نمياد اگر زودتر هم روزرو كنيم احتمالا خونه يا ويلا يا هتل خيلي تميبز نيست 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
آره برو چرا که نه  یادت باشه که بچه جزو زندگیه  تموم نمیشه یهو  فقط هر مرحله شرایط ...

اره واقعا. تو بارداریم هیچ جا نرفتم. این مریضیم معلوم نیس کی میخواد تموم شه. افسرده شدیم والا🥲

براي اينكه همه جا شلوغه امكانات كمتر در دسترسه تو ترافيك هاي سنگين گير ميكنيم تازه جا كه گير نمياد ا ...

درسته

من مییخام ازدیدوبازدیدعیدفرارکنم!حوصله ندارم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
عزیزم عید رفتین مسافرت؟ با بچه چطور بود؟؟ سخت بود؟؟ بچه یا خودتون اذیت نشدین؟؟ منم بچم ۳ ماهشه میخوا ...

نه نرفتیم عزیزم. بدلایل دیگه ای.. ولی خب الان میگم خوب شد که نرفتم. شاید ماه بعد برم مشهد. همسرم میگه شمالم بریم ولی بنظرم با بچه سخت میشه. ما جنوبی هستیم