2777
2789

یه تیکه انیمیشن بود 

دختره یه ستاره دنباله دار میره و میره ارزو میکنه و میگه حتما براورده میشه 

پدرش بهش میگه اون ستاره تا یجایی همراهیت میکنه ولی تو باید با تلاش خودت بهش نیرو ببخشی وگرنه کار نمیکنه 

بنظرم دعا و ارزو یجور انرژی مثبت و تلقینه 

چیزی که باعث شه براحتی پا پس نکشیم و تلاش کنیم

خوب معلومه، من خیلی از خواسته هامو با سفره صلوات، یا توسل به ائمه معصوم یا کمک گرفتن از شهدا گرفتم، با چله زیارت عاشورا هم همین طور، هر کدوم از حاجتا هم که نگرفتم الان دارم به مصلحتش پی میبرم میگم چه خوب شد که نشد، زنان خیلی چیزا رو به آدم نشون میدخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب

بله به پرندها غذا دادم به گربه ها غذا دادم و اگر سگی هم بود غذا دادم تا 40 روز نذر کردم به خواستم رسیدم 

مشتی هستی ملوان کشتی هستی یوزر مرد هستم  اگر  بهتون درخواست دوستی دادم یا براتون مزاحمت ایجاد کردم خیلی سریع مثل بنز منو گزارش بزنید                              تو زندگی همیشه نون دلمو خوردم با معرفتم تا دنیا دنیاس هر کسی هر کاری بکنه یادم می مونه                                                 💪 با افتخار 6 سال هستش از پدرم پرستاری می کنم.ورزشکارم بدنساز باید قوی باشم و پر انرژی مثبت تا بتونم از پس مشکلات زندگی بر بیام 💪               تو این بازی آتیش منم 🔥 بقیه فقط نفتن بی من                          تو این جماعت تنگ ستیز سمت ما ببین چه خوش رنگه میز            ali_hunter دیروز
خوب معلومه، من خیلی از خواسته هامو با سفره صلوات، یا توسل به ائمه معصوم یا کمک گرفتن از شهدا گرفتم، ...

شاید دلت پاک بوده

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
یه تیکه انیمیشن بود  دختره یه ستاره دنباله دار میره و میره ارزو میکنه و میگه حتما براورده میشه ...

پس این جمله ک دعا سرنوشتو تغییر میده الکیه

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
پس این جمله ک دعا سرنوشتو تغییر میده الکیه

ممکنه 

خیلی وقتا به زبون اوردن و تلقین یکچیزی تغییرش میده 

کلمات قدرتمندن و رو افکارمون تاثیر میزارن 

ولی چون قبلنا این چیزارو درک نمیکردن میگفتن خدا اجابت میکنه

شاید دلت پاک بوده

هر چی بهش اعتقاد قلبی داشته باشی اتفاق میفته مثلا اصلا عروسمون به سفره صلوات اینا اعتقاد نداشت، برا به دنیا اومدن بچش اینقدر بهش گفتیم بیا جواب میده، بچه ای ک امید به زنده بودنش نبود با همین دعاها و صلواتا خدا کمک کرد زنده بمونه، از اون موقع اعتقاد پیدا کرده