2777
2789
عنوان

شیر خشک کمکی

281 بازدید | 19 پست

ممنون میشم راهنمایی کنید.    من دخترم ۷ ماهشهر و کنار غذای کمکی شیر خشک نان ۲ براش گرفتم و بهش میدم یکم سخت تر میخوره ولی تقریبا روزی سه پیمانه میخوره.    تا ۴ ماهگی رفلاکس داشت.  و خوب شد بعد اون الان از چند شب پیش ک شیر خشک بهش میدم دوباره بالا میاره میخواستم ببینم مال شیر خشکه یا حساسیت ب مواد غذایی میده. و نظرتون رو درباره این شیر خشک بگید بهم تشکر

نان خیلی سنگینه مخصوصا۲ 

بنظرم بهش ببلاک بده سبک تره شیرخشک AR بده بهش مخصوص بچه هایی ک زیاد بالا میارن هست

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان خیلی سنگینه مخصوصا۲  بنظرم بهش ببلاک بده سبک تره شیرخشک AR بده بهش مخصوص بچه هایی ک زیاد ب ...

ببلاک گرفتم ولی متاسفانه نخورد اصلا این رو میخوره. اگه کمتر بهش بدم چی

اخه انگاری میل ب شیر داره خوب غذا نمیخوره شیر خودم هم کمه

تو شیرخشک های آنت ریفلاکس ببلاک atبهتره تو ضد حساسیت ها آپتامیل بهتره خودت ببین کدوم بهش میسازه به نظرم ببلاک ar بگیر

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
اخه انگاری میل ب شیر داره خوب غذا نمیخوره شیر خودم هم کمه

غذا براش شروع نکردی ؟ شیره بادام بهش بده کم کم 

منم ۷ ماهشه شیره بادام بهش میدم یبار صبح یبار شب اندازه ۲ تا دونه بادام

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
من دخترم ۹ ماهشه شیرم کمه یکی از سینه هام خشک شده بعد امیکرون گرفتتم دیشب براش شیرخشک گرفتم اصلا &nb ...

ای جانم طفلی بچه.   منم شیرم خیلی کمه همش گرسنه میمونه گریه می‌کنه دیشب بهش شیر خشک دادم خورد بعد کلی ذوق میکرد و می‌خندید.