2777
2789
عنوان

امشب مبعث پیامبر(ص)هست‌...بیاین واسه امدن

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ من فردا غروب تولدمه!

نه تاریخ تاپیک رو ببین مبعث در ماه رجب ِ

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
@آرزوی_عروسک_پارچه_ای    ‍  ‍

ببخش عزیزم اشتباه شد😔😔

هرکاری کردم ویرایش نشد

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
مبعث؟!!!! ۲۹ بهمنه که!

وآسه گذشته هست اومد بالا

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
خیلیا التماس دعا دارن اول اونا @سرو،محمد   @ارزوها۳ 💚💚💚💚 سلامتی پسرم🌷🌷🌷

اِن شالله حاجت روا بشین گلم

ولی این تاپیک واسه گذشته هست فقط الان یکی تگ کردم اومد بالا

بهار جان خواهر تو رو به امام زمان گوش کن

اول حاجت من فرج آقاست ..

فرج 

فرج و سلامتی شون که خیلی فرج مهمه خیلی..و به خواست خداست .

دوم از خدا میخوام یک اقدام موثر و فوق موثر واساسی از ما سر بزنه برای ظهور اقا که منتهی به ظهورشون بشه

سومین حاجت معنوی خدا خودش میدونه..

۴ برای دنیاست  عاقبت بخیری و خوشبختی خانوادم (دخترام و خودم وهمسرم) سلامتی و رزق نیکو و واسع ،عمری که کفاف کارهام رو بکنه حاجت مادرشوهرم و مادرم.

امرزش خانوادم .

خواهش و التماس به ما هم از این سهم حاجت روایی عنایت کن.

و مارو هم نزد خدا یاد کن .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
بهار جان خواهر تو رو به امام زمان گوش کن اول حاجت من فرج آقاست .. فرج  فرج و سلامتی شون که خ ...

سلام عزیزم..

چشم خواهری اگر لایق باشم حتما 

مطمئنم اگر مرتبط باشه شما حتما سهیمی گلم چون دعوت شما باعث شد و همینطور گفتن ذکر یا مهدی ادرکنی...

خوش به سعادت عزیزم شما منو دعا کن عزیزم خیلی دور شدم از خدا و توی گناه غیبت غرق😭 طور خدا زیاد دعام کن..

سلام عزیزم.. چشم خواهری اگر لایق باشم حتما  مطمئنم اگر مرتبط باشه شما حتما سهیمی گلم چون دعوت ...

اگر لایق نبودی به این واضحی نشانه و خواب نمی دیدی .

تو رو خدا التماس دعا .

من روسیاهم یادت میکنم ...فراموش نکنی ما رو ..

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
اگر لایق نبودی به این واضحی نشانه و خواب نمی دیدی . تو رو خدا التماس دعا . من روسیاهم یادت میکنم . ...

آن شالله همینطور که میگی باشه عزیزم چشم 

نگو شما عزیزی..

من دلم میخواد برای آقا کاری بکنم مثل شما که تاپیک زدین ولی نمی‌دونم چطوری

آن شالله همینطور که میگی باشه عزیزم چشم  نگو شما عزیزی.. من دلم میخواد برای آقا کاری بکنم مثل ...

تو همین گروه ما عضو شو

هر وقت تاپیک زدیم 

یک مسئولیت سبک هم میدیم شما 

مثلا همش صلوات کپی کنی وپست کنی تا تاپیک زودتر بره داغ ترین ها ..

مردم یاد امام زمان عج بیفتند .

کم کم راه میفتی 

خیلی آسونه 

حتی اگر یک صدم ثانیه به ظهور آقا خدمت کنی و باعثش بشی 

مقام افتخاری برات .

مهم استمراره

همین خواب نشانه و توجه آقا بوده 

به اسم سید مهدی 

راه رو خودشان باز میکنند 

چون خواستن شما رو .

یا علی

.