2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

2766 بازدید | 266 پست

بخدا خستم؛اگه پس فردا جلسه مشاوره ای نداشتم و امیدی نداشتم خودمو میکشتم..تا همین الانشم خیلی بدبیاری داشتم الانم چشمام خیسه نمیتونم درست ببینم من بخاطر راضی بودن خدا بر خلاف هوس هام و دوستام با جنس مخالف دوست نشدم محجبه هم نیستماا ولی خدا خیلی واسم مهم بوده بابا مگه من چند سالمه😭😭😭 دیگه با گریه خالی نمیشم بخدا نمیشم چرا خدا منو نمیبیه چرا اینقدر عذابم میده چرا ولم نمیکنه من دیگه از زندگیم سیرم بخدا سیرم من تازه اومدم تو بیست سالگی ...گریم نمیذاره بیشتر بنویسم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما خدانشناس و بی خداییم 😒 حرفا مینویسیا

چه ربطی داشت منظورم این بود که با روش های دینی راهنماییم کنه کمی قبل از حرف زدن بفهم طرفت تو چه حالیه

عزیزم چته 😔🖤    اشکم منم در اومد اینجوری منم تقریبا همسنتم      

بخدا فقط یکی فقط یکی از بدبختیام تاپیک اولمه😢😢😢😢😢

آروم باش

من در خدمتت هستم

اسمم یادت بمونه

میخک

فردا پس فردا صحبت میکنیم

فقط تا اون وقت بشین خوب فکر کن. آررروم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم آروم باش به خدا توکل کن صلوات بفرست قرآن بخون همه ما تو زندگیمون یه سری مشکلات داریم ولی نباید ...

بخدا دیگه نمی تونم بخدا نمیتونم

منم خیلی گریه کردم پارسال تا ی ماه   کامل از خورد و خوراک افتادم و بیمارشدم   سه ماه طول کشید تا بیماریم خوب شد    همیشه شبا گریه میکردم 

چند ماه پیش یکی با آبروم منو تهدید می‌کرد کلی حالم بد بود 

الان حالم عالیه   میتونم تا حدودی درکت کنم    

😘♥️

کسی راهی بلده که من حرفمو به خدا برسونم؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢چطوری بگم که بفهمه دیگه خستم

نامه بنویس برای خدا بزار لای قرآن

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست