من بچه ندارم ولي من ٨صبح تا ١ظهر سركارم تا ٤عصر آشپزي و ظرف ٤تا ٨كار ٨تا ١٠ورزش (روزانه)و مطالعه ...
خوبه که
بچه باشه با دوشیفت ممکنه اذیت بشی ولی بازم بیفتی روی عادت میتونی انجامش بدی عزیزم
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
متاسفاته اقایون درک بالایی از کارایی که زن تو خونه میکنه رو ندارن ولی خودشون حتی ی روز هم نمبتونن با وجود بچه هم سرکار برن هم اشپزی هم نظافت هم رسیدگی به بچه و درساش کنن هرچند موظف هستن خودشونم کمک همسرشون باشن من همسرم گاهی 1 به بعد میاد بخدا همش نیمه خوابم هی بلند میشم زنگ میرنم ببینم کارش تموم شده یا ن وقتی هم میاد گاهی خودش شامشو میخوره و گاهی من بیدار میشم میدم بهش
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏