2777
2789
عنوان

ینی عیبه؟؟؟زشته؟؟؟؟

158 بازدید | 10 پست

سلام به تک تک شماها امیدوارم که حال همتون خوب باشه

اولن بینی قوز دارا دسشون بالا، بچه ها داشتن قوز بینی عیبه؟؟ینی مثلا وقتی کسی میبینه طرف بینیش قوز داره ازون بدش میاد؟یا میگه این دختره زشته؟!!

مثلا خودم افسردگی گرفتم نمیتونم بیرون بدون ماسک برم چون خجالت میکشم که بینیم قوز داره اکثرا تو خونه‌ام بیرون زیاد نمیرم

بازیگری یا کسی رو میشناسین که بینیش قوز داشه باشه؟

فعلا پول عملم ندارم دارم از افسردگی میمیرم کمکم کنین براتون صلوات میفرستم که حاجت روا شین😭😭😭😭😭

مَن ــﮩ٨ﮩـنبضَـمـﮩ٨ﮩــ با لبخندِ تُ ميزنه🔗♥️

نه منم دارم اصلا ناراحت نیستم ما قیافمونو انتخاب نمیکنیم که براش خجالت بکشیم

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

نه من خیلیا رو دیدم با قوز بینی قیافه نازی داشتن

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من چن سالیه روش درگیرم پس چرا فقط من احساس میکنم که زشتم😭😭😭

منم دماغم کمی قوض داره کلا فرم دماغم قشنگ نیست اما اصلا خجالت نمیکشم خیلی خیلی هم صورتمو دوست دارم چون میدونم انقدر جذابیت دارم که بینیم به چشم نمیاد 

توهم قطعا زیبایی هایی داری که در مقابلش بینیت دیده نمیشه 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

برای پسرت دوتا آیه‌الکرسی خوندم 

ایشالا هر مشکلی داری حل شن🌹🌹

آخه من چن سالیه روش درگیرم پس چرا فقط من احساس میکنم که زشتم😭😭😭

هیچ کس زشت نیست 😇 ولی درکل زشت تر از من نیستی دیگه 😐😐😐یکم اعتکاد به نفس داشته باش

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
برای پسرت دوتا آیه‌الکرسی خوندم  ایشالا هر مشکلی داری حل شن🌹🌹

مرسی عزیزم 😭😭😭

هیچ کس زشت نیست 😇 ولی درکل زشت تر از من نیستی دیگه 😐😐😐یکم اعتکاد به نفس داشته باش

ندارم ینی نمیتونم داشه باشم 

خیلی افسردگی گرفتم