2777
2789

دوستان سلام ، من زیاد اهل صمیمی شدن نیستم و از هرکسی خوشم نمیاد، نمیدونم اخلاق خوبیه یا بد ، من هیجده سالمه  و سه چهار سالیه که یه دوستی دارم که پنج شیش سال از من بزرگتره،البته من هیچ وقت مایل به ارتباط نبودم اما با رودبایستی جواب میدادم اما هیچ وقت شروع کننده مکالمه نبودم ، ایشون خیلی ادم فضولی هستن و من حقیقتا دوست نداشتم چیزی از من بدونن و دوستیشون فایده ای برای من نداشت و باعث پسرفت بود،  اون من رو خیلی دوست داره و خیلی احساس صمیمیت میکنه باهام ، اما من اینطور نبودم ، حدودا یکماه پیش دیگه خسته شدم و دیگه پیاماشو سین نکردم ( توی تلگرام پیام میداد ) و نزدیک به سه هفته همچنان پیام میداد ، و من هی سین نمیکردم و چتشو پاک میکردم ، دیگه پیام نداد اما با توجه به رفتارهای قبلیم که باهاش داشتم و اینکه اینجوری جواب ندادم و متوجه شد که نمیخوام ارتباط داشته باشم ناراحت شده حتما ، چون چندباری هم اشاره کرده بود که برات مهم نیستم و کلا احساس اویزون بودن دارم ، اما خب هرکسی هم جای من بود انکار میکرد ، اما حالا عذاب وجدان گرفتم و نمیدونم چیکار کنم ، پینشهادی دارین ، چطور عذزخواهی کنم چه بهونه ای بیارم،دوستم دختره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بنظر من الان عذر خواهی هم کنید هم ایشون دوباره ناراحتیشون شروع میشه و هم ممکنه خودتون رو از رفتن، بعدش سرزنش کنید چون قطعا برخورد خوبی نخواهند داشت  و ناراحتی و دلخوری بیشتر میشه 

شمام قطعا دیگه نمیخواین دوباره با ایشون دوستی رو شروع کنید 

پس بهتره دیگه فکر نکنید و این اشتباهات رو تکرار نکنید و درس بگیرید