2777
2789
عنوان

ماکارونی را چطور درست میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 75 پست
مارک جهان ،مانا ،زرماکارون، بارب وگوشت درست میکنم ادویه هاش خیلی مهمه

ادویه چی میزنی،غیر نمک و فلفل و زردچوبه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

آخه زیاد دیدم بدونه سوس درست میکنند و یا سوس را بعد از پخت بهش اضافه میکنند

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ🥺

با من اینکارو نکنییییییید

دیرور ی دوستی گفت الویه داریم.. ب شوهرم گفتم بخره گفت ضرر داره، گفتم وسایلشو بخر.. سسش افتضاح بود، مرغشو مامانم قبلا برام اورده بود لامصب تا تمیز کردم و شستم کلی وقت برد. یکسااااعت منتظر شدم نپخت ..عین سنگ بود برداشتم ریز کردم. دوتا از  تخم مرغا  ترکید تو قابلمه! سیب زمینیش شیره زده بود.. لا بلاش پوست و گل بود😣 بعد چند ساعت ی کوفت درست کردم حالم بهم خورد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آخه زیاد دیدم بدونه سوس درست میکنند و یا سوس را بعد از پخت بهش اضافه میکنند

بله دم نمیکنیم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
ماکارانی بارب قرمز خوبه سفید رب نزنی میشه که من دوست ندارم 

سفید همون مزه را داره؟

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
من‌ماکارانیام خیلی خوشمزه میشه 😄

چجوریه؟ خیلی چربش میکنی؟

چجوریه؟ خیلی چربش میکنی؟

خیلی ک نه ولی خب کم روغن باشه خوشمزه نمیشه 

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
ماکارونی و سفید درست میکنیم ؟؟؟؟

شما بدونه سس درست میکنی؟

بله دم نمیکنیم 

خوب میشه؟؟

شما بدونه سس درست میکنی؟

بدون سس بخای درس کنی باید بجای ده دیقه پونزده دیقه بزاری بجوشه بعد آبکش بهش روغن بزنی ی کوچولو

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛