2777
2789
عنوان

عیدی بگیریم امشب

108 بازدید | 4 پست

امشب شب مبعثه!اقا امشب قراره ب هممون عیدی بدن!بیاین امشب از ته ته دلتون دعا کنین و از اقا عیدی بگیرین... امشب هیچ کس دست خالی برنمیگرده از در خونه اقا😭

ی جا خوندم ک امشب تمام ائمه ب احترام جد بزرگوارشون عیدی میدن دست رد ب سینه کسی نمیزنن...

بیاین خانم فاطمه زهرا رو قسم بدیم ب جان پدرشون ک دستمون رو بگیرن🙏

اقا امام علی رو قسم بدیم ب غربت و تنهایی پیامبر ک امشب حاجت روامون کنن🙏

اقا امام رضا رو قسم بدیم ب مظلومیت حضرت رسول ک دست خالی برنگردیم🙏

رفیق اگ ته دلت راضی بود دعام کن🙏

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭

تورخدا منم از ته دل امشب دعا کنید حضرت زهرا امام علی حضرت محمد (ص) برا قسم بدین بین خدا برام واسطه شن بچهام سالم صالح باشن یکیش دختر باشه دلمو خوش کنم یکی دختر دارم خواهش میکنم ب پاتون میفتم از ته دل برام بخواین😢😢😢💚💖💖 حاجت روا شید همتون💚

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
تورخدا منم از ته دل امشب دعا کنید حضرت زهرا امام علی حضرت محمد (ص) برا قسم بدین بین خدا برام واسطه ش ...

میشه دعام کنی سال دیگ این موقع من باردار باشم؟

helen_21سابقم!کاربری قبلیم بوووووم!تیکر رسیدن ب ارزومه💪من سر این تاریخ نشستم تو خونم دارم ناهار درست میکنم ساعت 11 ظهر !بگو امین؟توروخدا😭😭😭دلبر؟چیکار کردی با دلم ک این روزا اندازه ای ک عاشقتم ازت متنفرم...این روزا دلم ن بودنت رومیخواد ن نبودنت رو!حال دل من خوب است اما اگر تارهای سفید موهایم و بغض های اشک نشده ام را نادیده بگیریم من خوبم!دلبر؟برگرد!من ب قلبم تورا قول داده ام!قول میدهم دیکرموقع خواب خانه را تاریک نکنم,ته دیگ غذا سهم خودت!دیگرچای نمیخوریم!برگرد دلبر یک فنجان قهوه میگذارم و این روزها را برایت تعریف میکنم بعد مقایسه میکنیم قهوه تلخ تر است یا اینر وزهای من😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.