2777
2789
عنوان

بی حالی شدید کرونا امیکرون

1076 بازدید | 20 پست

بچه من امیکرون گرفتم امروز میشه ۱۵روز سرفه هام بهتر شده اکسیژنمم خوبه اما روز پنج من بی حالی بی اشتهایی شدید داشتم که الان بی حالی و بی استهایی بهتر شده اما بی حالی ازیتم میکنه بازم یهو دستام یخ میشه عرق میکنم خوب میشم دوباره تا کی ادامه داره از،بی حالی خسته شدم به سختی پامیشم غذاینا میزارم

عادیه 

من تا ۳ هفته افتاده بودم

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من ۱۵ روز،میگزره باز،بی حالی دارم همش استرس دارم کی خوب میسم

جدی میگی؟؟؟ من تازه 5 روزه گرفتم😥

با دوتا بتامتازون الان بهترم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اره عزیزم بهتر شدم اما بدنم گیر نداره مگه بتامتازون بی حالی رو بهتر میکنه

حداروشکر که بهتری

نه نه من خود کرونا رو میگم

برای بیحالی نوروبیون استفاده کن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
شمام امیکرون بودی گلم علائمت چی بود .من خود بیماری خودایمنی هم دارم از،یه طرف

بله منم امیکرون گرفتم 

سرفه خیلی زباد 

گلودرد 

بیحال بودم ولی نمیتونستم بخوابم 

سردرد 

ابریزش بینی در حد ابشار

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.