2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دیگه همه نت دارن ، بستگی داره طرف چی دلش بخواد، اگه هم دوست داشتی یه کسی رو هدایت کنی ، به نظر من اول باید دعاش کنی ، مخصوصا صلوات خیلی خوبه، اگه لقمه اش حلال باشه خودش به ارتباط با خدا علاقه نشون میده ، اگر هم نه که هیچ کارش نمیشه بکنی ، حتی معجزه بیتری قبول نمی کنه ، من تجربشو دارم ، قرآن یه معجزه ی زنده است که خدا بعد از آخرین پیامبرش فرستاده ، هی که علم پیشرفت می کنه یه معجزه هم پیدا می کنن

والا جهان نظم و قانون نداره و تمام فساده اگر داشت مردم اینطور مثل سگ و گربه به جون هم نمی افتادن...

منظورت از جهان کره زمین؟ 

وگرنه جهان دارای نظم منظومه های موجود تو جهان و بالاتر از اون ک همه منظم هستن 

حالا دیگه همه نت دارن ، بستگی داره طرف چی دلش بخواد، اگه هم دوست داشتی یه کسی رو هدایت کنی ، به نظر ...

بابا من منظورم مذهبی نبود مگه اعتقاد فقط مذهب شما چرا ذهنتون ب اون میره

من گفتم اعتقادی کی گفتم مذهبی

چرا تا چین نرفت؟یا کشور هایی که کمونیست تشریف دارن؟

چون از نظر جغرافیایی فاصله خیلی خیلی زیاد بود.

کسی که بخواد بهش برسه می‌تونه تحقیق کنه ولی گسترش دین اصولا به مرزهای جغرافیایی خیلی مربوطه.مثلا چون آفریقا نزدیک بود به اونجا رسید.

اگرم منظورت اینه که چرا خدا بشکن نزد درست نشد دلیلش اینه که این جهان بر اساس روابط علی و معلولی بر پا شده.گرایش به دین نتیجه تلاش پیروان و گسترشش در مرزهای جغرافیاییه که نرسید به اونجا

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

منظورت از جهان کره زمین؟  وگرنه جهان دارای نظم منظومه های موجود تو جهان و بالاتر از اون ک همه ...

اگر فیزیک بلد باشین میفهمید همه چی اونقدر هم منظم نیست...

جهان یعنی کل خلقت که میگن خدا آفریده درصورتی که خود خدا هم معلوم نیست از چی خلق شده نه پدری داره و نه مادری چطور وجود داره؟

اینا رو تو این چند سال تجربه کردم حرف یکی دو روز نیست هر کس دوست داره بره جهنم هر کس دوس داره هم بره بهشت دیگه خدا که دروغ نگفته بذار خوش باشن، ما که نون حوزه رو نخوردیم که مسئول هدایت مردم باشیم

چون از نظر جغرافیایی فاصله خیلی خیلی زیاد بود. کسی که بخواد بهش برسه می‌تونه تحقیق کنه ولی گسترش دی ...

چجور خاورمیانه زیاد نبود.. یا تو همین بیت المقدس که فاصله زیادی داره تا عربستان. اصلا هم قبول فاصله زیاده مگه خدا قادر نیست پس چرا یکیو تو اونجا پیامبر نکرد؟