من پرد بزرگم آشپزه همیشه واس مجلس اینطوری درست میکرده
ظرفت باید پهن باشه ک مرغا رو هم نباسه مث تابه
پیاز رو کف ظرف ریز خلالی میریخته مرغ میزاشته روش بعد فلفل دلمه سیر و بقیه پیازها روش کمی آب خیلی کم میزاشته پخته بشه با حرارت کم وسط پخت از آب مرغ برداشته و رب و زردچوبه و نمک رو با همون آب حل میکرده میریخته توش
من از آشپزای دیگم روشپخت پرسیدم همینو میگفتم من آخرش کمی زعفرانم میزنم
البته اعتدال خیلی خوبه فلفل دلمه و سیر و زردچوبه رو نباید زیاد بزنی ک طعمش غالب بشه