2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی لطفا بیاید

60 بازدید | 10 پست

دوستان لطفا منطقه ای تو تهران که مانتو های شیک و قیمت مناسب داشته باشه بهم میگید

قراره اخر هفته برای خرید عید بیام تهران جایی و بلد نیستم 🙏

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
قیمت مناسب منظورتون چنده؟؟ من تهرانم می تونم معرفی کنم

عزیزم دیگه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ الی ۳۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راستش الان قیمتا بالان...

ولی برو هفت تیر پیدا می کنی

پاساژ کوروش و میلاد نور و لیدوما و تیراژه و اینا هم هستن ولی خب قیمتاشون بالاتره

پالادیوم و اپال هم ک گرونن اکثرا فقط می رن نگاه می کنن ولی اگه خوشت میاد برو ببین😂

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
خب راستش الان قیمتا بالان... ولی برو هفت تیر پیدا می کنی پاساژ کوروش و میلاد نور و لیدوما و تیراژه ...

حدودا چه قیمتن؟؟

اخه من شنیدم تهران قیمت مناسب داره واسه همون گفتم بیام برا خرید تهران

فکر نمی کنم با این قیمتا بتونی تو تهران مانتو پیدا کنی

من یه روز رفتم عبدل آباد که جز جاهای ارزونه مانتوهای قدیمیش که تک و توک مونده بودن فقط ۲۰۰، ۳۰۰ بود، جالبم نبودن

فکر نمی کنم با این قیمتا بتونی تو تهران مانتو پیدا کنی من یه روز رفتم عبدل آباد که جز جاهای ارزونه ...

عه پس نیام 

هفت تیر و نازی آبادم مانتوهای شیک همه ۵۰۰ به بالا

اوه چه خبره

حدودا چه قیمتن؟؟ اخه من شنیدم تهران قیمت مناسب داره واسه همون گفتم بیام برا خرید تهران

کجای دنیا پایتخت قیمتاش بهتر از جاهای دیگه بوده؟😅

البته واقعا می تونی مثلا با ۴۰۰ مانتو بگیریا

چون تخفیف و اینا هم پیدا می شه... 

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink