2777
2789
عنوان

میخام تولد بگیرم برا دخترم یک سالگی

2516 بازدید | 65 پست

سلام عزیزان میخام برا دخترم تولد بگیرم بگید چی بخرم کادو و خوراکی ۲۶ نفر مهمون دارم البته بعد شام 

حالا دسر درست کنم خوراکی چی بخرم ؟؟

کادو تولد چی بگیرم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو هرچیزی که دخترت اخیرن ازت خواسته یا چیزی که دوس داره داشته باشه

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

توی این وضعیت کرونا تولد نگیر من بهمن ماه تولد دخترم و گرفتم همه دو روز بعد اومیکرون گرفتن از استرس مردم و زنده شدم تا همه شون خوب شدند تولد نگیر برای خودت استرس درست نکن در ضمن همه به جز بچه ها سه دوز واکسن هم زده بودند با این حال بیمار شدند

بله

چند تا شیشه مشروب 

چند تا دلستر کوچیک

چند‌تا آبمیوه آلبالو 

چهارتا چیپس با دوتا ماس موسیر 

با چند تا هایپ

تخمه 

با پرتغال و موز براشون بگیر 😂

برا دخترت هم عروسک بگیر