یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کادو هرچیزی که دخترت اخیرن ازت خواسته یا چیزی که دوس داره داشته باشه
یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
یسالگی دخترم کادوهایی که واسش اومد و دوست داشت یکیش سه چرخه بود.یکیش تاب بود.یکی هم داییش واسش عروسک خریده بود تو کالسکه .عاشق این بود اون کالسکه و عروسکو تو خونه راه ببره
توی این وضعیت کرونا تولد نگیر من بهمن ماه تولد دخترم و گرفتم همه دو روز بعد اومیکرون گرفتن از استرس مردم و زنده شدم تا همه شون خوب شدند تولد نگیر برای خودت استرس درست نکن در ضمن همه به جز بچه ها سه دوز واکسن هم زده بودند با این حال بیمار شدند