2777
2789
عنوان

دعوا با مادرشوهر

502 بازدید | 29 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر 

میخوام یه ماجرایی ‌‌و تعریف کنم و میخوام که بگید حق باکدوم طرفه چند روز پیش برای من و همسرم سفری پیش اومد و همسرم به من تاکید کرد اکیدا به خانوادت نگو من دوتا خواهر دارم ، یکی از خواهرام بامن جاری هستش و من به اون گفتم چون میدونستم از طریق شوهرش میفهمه و به شوهرم و مادرشوهرم گفتم شماهم لطفا به کسی نگید چون من جلوی خانوادم از طرف شما گفته بشه بد میشم و اونا به من میگن بدجنس شوهرم به من گفت باشه ،گفته باشم من شدیدا به مادرشوهرم احترام میذارم ، دستش و هم حتی میبوسم ،بعد ایشون زنگ زدن و در کمال تعجب به اون یکی خواهر من گفتن ، خواهرم خیلی ناراحت شد و ابراز دلگیری کرد ، من هم با مادر شوهرم تماس گرفتم و با لحنی که اصلا تند نبود فقط گفتم مادرجان شما به خواهرم گفتید و موجب شدید که خیلی از من ناراحت بشه من به علی گفتم که بگه تا شماهم نگید اینطوری جلوی خواهرم واقعا بدشد و در کمال تعجب مادرشوهرم با لحن بسیار بدی گفت من هرچی و صلاح بدونم میگم و هرچی و ندونم نمیگم صلاح خودمه منم بالحن بسیار بغض الودی گفتم خیلی ممنونم ازتون صلاح شما باعث فاصله بین من و خواهرم شد ان شاالله موفق باشید خدانگهدارتون و اون گوشی و بی خداحافظی روی قطعی زد ، من خیلی ناراحت شدم و تصمیم داشتم به شوهرم چیزی نگم یعنی به هیچکس این ماجرارو نگم اما ایشون از طرف خودش برای شوهرم تعریف کرد و شوهرم هم با لحن بسیار بی ادبانه ای من و شماتت کرد و تا توانست از مادرش دفاع کرد من الان چه کنم

چقد کتابی نوشتی

چقد ساده ای و حرف گوش کن

تو در ظاهر به اونها میگفتی چشم و میرفتی به خانواده ات میگفتی و به خانواده ات میگفتی ی جوری رفتار کنن که از زبون تو نشنیدن...

حالا هم کوتاه نیا و به شوهرت بگو مادرت به من بی احترامی کرده و از دلم بیرون نمیره هیچوقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش بخای مادر شوهرت مقصره ولی ب ظاهر....مقصر اصلی خودتی ک نباید اصلا ب هیچکس میگفتی

ی نکته...هر وقت با مادرشوهرو خانواده شوهرت بحثت سد حتما قبل اونا ب شوهرت بگو...اگه شوهرت کلا طرف اوناست ی مکالمه ضبط کن برنامش بریز رو گوشیت صداشون ضبط کنه نشونش بدی

چه مادرشوهر فضولی داری

دستشو میبوسی🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
راستش بخای مادر شوهرت مقصره ولی ب ظاهر....مقصر اصلی خودتی ک نباید اصلا ب هیچکس میگفتی ی نکته...هر و ...

چه برنامه ای و بریزم ، رفته به شوهرم گفته بامن تند حرف زده نمیدونم چیا گفته ولی ابروی من و جلوی پدر شوهرم و برادر شوهر مجردمم برد

چه مادرشوهر فضولی داری دستشو میبوسی🤕

تازه عین یه دختر بهش محبت میکنم 

اما متاسفانه خیلی بهم بی مهری میشه ، مریض شدم و‌داشتم از شدت مرضی میمردم حتی یه تماس نگرفت حالم و بپرسه

همون اول باید به شوهرت میگفتی  الانم اگه شوهرت حرفاتو قبول نمیکنه ولش کن یه مدت بگذره یادش میر ...

اصلا نذاشت من بخوام بگم 

تا گوشی قطع کردم به فاصله ی دو دقیقه شوهرم بد و بی را بارونم کرد

تازه عین یه دختر بهش محبت میکنم  اما متاسفانه خیلی بهم بی مهری میشه ، مریض شدم و‌داشتم از شدت ...

واسه خودت ارزش قائل شو و خیلی خودتو زیردست نکن

احترام زیادی ادما رو پررو میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...