jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 عنوان بچها تروقران بیاید 139 بازدید | 18 پست بچها بدجور خراب کردم. میخواستم یه عکس از چت خودموهمکارم برای یکیاز دوستام بفرسم گذاشتم استوری اشتباهی.. خراب کردم بچها چه خاکی تو سرم بریزم لایکم نکنید ممنونم😘 1400/12/09 | 02:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 وای بچها خیلی خراب کردم دارم از دلشوره میمیرم همه دوستامم واتساپ هاشون جی بیه چه خاکی بر سرم بریزم عاخه من لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 کسی هم دید؟ والا انقدر هول شدم سریع پاکش کردم چیکارکنم من الان لایکم نکنید ممنونم😘
tatiianaa عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2462 والا انقدر هول شدم سریع پاکش کردم چیکارکنم من الان سریع از نت یه اسکرین شات طنز پیدا کن بذارفکر کنن اونهکسی نخونده مطمئن باش عزیزِدل لایک نکن
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 سریع از نت یه اسکرین شات طنز پیدا کن بذار فکر کنن اونه کسی نخونده مطمئن باش خواهرصبح میبینن..اصن راه نداره جمعش کنم..واتساپ جیبی دارن.. چیکار کنم من لایکم نکنید ممنونم😘
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17544 والا انقدر هول شدم سریع پاکش کردم چیکارکنم من الان وانساپ گذاشتیو اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 مثاین نمیشه با اسم و فامیل و اینا بود اصن نمیتونم جمعش کنم لایکم نکنید ممنونم😘
jinhun_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 893 وانساپ گذاشتیو اره استوری واتساپبود لایکم نکنید ممنونم😘
راپونزل_گلگلی عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 34 والا انقدر هول شدم سریع پاکش کردم چیکارکنم من الان بابا این موقع صبح کی میبینیه؟ جی بی چیه؟
راپونزل_گلگلی عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 34 اوووه چقدر استرس گفتم الان چی گفتید حالا! بیخیالش اصن مهم نیست، هر کس هم دسده نوش جونش، به روتم اوردن با یه لبخند بگو اره اشتباه کردم خودت بخند و تمام
دور۱۳۸۳ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3616 ببین پشت سرش بنویس ببخشید این استوری اشباه شدیا کلا بروی خودت نیار